Golfstudion yleisohjeet - lue vinkit!

Golfstudion yleisohjeet - lue vinkit!

Aulanko Golfin Golfstudion toinen simulaattorikausi lähestyy. Jotta käyttö sujuisi kaikilta mahdollisimman jouheasti ja mutkattomasti, on hyvä kerrata muutamat perusasiat.

Golfstudion verkkosivut löydät Aulanko Golfin verkkosivujen yhteydestä: Osoite sivuille on www.aulankogolf.fi/golfstudio

Golfstudiossa on kaksi erillistä puolta, Torni ja Lampi, jotka ovat identtisiä tiloja. 

Simulaattori toimii ajanvarausperiaatteella. Oman ajan pääset varaamaan Aulanko Golfin verkkosivuilta Golfstudio-osion kautta. Varausjärjestelmän käyttö on helppoa ja yksinkertaista, joten siitä ei tarvitse huolestua. Ajanvarauksen jälkeen saat sähköpostiisi ja matkapuhelimeesi sisäänpääsykoodin, joka naputellaan ovessa olevaan lukijaan. Koodin jälkeen näppäile vielä *-merkki, niin saat ovaen auki. 

Yleisohjeena on hyvä todeta, että simulaattoritilassa edellytetään sisäjalkineiden käyttöä, joiden vaihto onnistuu hyvin eteistilassa. Näin saamme pidettyä simulaattoritilan siistinä. Siisteyteen liittyvät myös roskat sekä pullot ja tölkit, joille kaikille löytyy oma paikkansa studiotilasta.  

Tärkeää on myös muistaa, että simulaattoritilassa käytetään vain studiotilassa valmiina olevia palloja ja tiitä. Omien pallojen ja tiin käyttö on kiellettyä. Syy tähän on se, että palloissa mahdollisesti olevat tussimerkinnät ja logot jättävät jälkiä simulaattorin valkokankaaseen. Samasta syystä myös mailojen tulee olla puhtaat - Studion ulko-ovella on mailapesuri, jolla saat mailasi lyöntipinnat puhtaiksi. 

Aulangon henkilökunta ja golfopettajat neuvovat mielellään simulaattoreiden käytössä. Tilasta löytyvät myös hyvät ohjeet laitteiden käyttöön. 

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä