Golfstudio on avattu - lue vinkit!

Golfstudio on avattu - lue vinkit!

Everstin rangen kulmaan on noussut uusi ja uljas Trackman Golfstudio on valmistunut ja valmiina käyttöön. Jotta käyttö sujuisi kaikilta mahdollisimman jouheasti ja mutkattomasti, on hyvä tietää muutamat perusasiat.

Golfstudion verkkosivut löydät Aulanko Golfin verkkosivujen yhteydestä: Osoite sivuille on www.aulankogolf.fi/golfstudio

Golfstudiossa on kaksi erillistä puolta, Torni ja Lampi, jotka ovat identtisiä tiloja. 

Simulaattori toimii ajanvarausperiaatteella. Oman ajan pääset varaamaan Aulanko Golfin verkkosivuilta Golfstudio-osion kautta. Varausjärjestelmän käyttö on helppoa ja yksinkertaista, joten siitä ei tarvitse huolestua. Ajanvarauksen jälkeen saat sähköpostiisi ja matkapuhelimeesi sisäänpääsykoodin, joka naputellaan ovessa olevaan lukijaan. Koodin jälkeen näppäile vielä *-merkki, niin saat ovaen auki. 

Yleisohjeena on hyvä todeta, että simulaattoritilassa edellytetään sisäjalkineiden käyttöä, joiden vaihto onnistuu hyvin eteistilassa. Näin saamme pidettyä simulaattoritilan siistinä. Siisteyteen liittyvät myös roskat sekä pullot ja tölkit, joille kaikille löytyy oma paikkansa studiotilasta.  

Tärkeää on myös muistaa, että simulaattoritilassa käytetään vain studiotilassa valmiina olevia palloja ja tiitä. Omien pallojen ja tiin käyttö on kiellettyä. Syy tähän on se, että palloissa mahdollisesti olevat tussimerkinnät ja logot jättävät jälkiä simulaattorin valkokankaaseen.

Aulangon henkilökunta ja golfopettajat neuvovat mielellään simulaattoreiden käytössä. Tilasta löytyvät myös hyvät ohjeet laitteiden käyttöön. 

Ajankohtaista

Vuoden 2023 pelioikeudet

Vuoden 2023 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Aulanko Golfstudio

Aulanko Golfstudio

TALVIKAUDEN PELIT SIMULAATTORISSA!
Katso lisää >

Osakkeiden kauppapaikka

Osakkeiden kauppapaikka

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä