Valmennus

Valmennus

Trackman on yksi nykyaikaisen golfvalmennuksen tärkeimmistä työkaluista. Aulangon Golfstudio on varustettu kahdella Trackman 4 -laitteella, jotka edustavat laitteen viimeisintä kehitysversiota.

Aulangon prot Juha ja Tapio osaavat kertoa Trackmanin mittaamista arvoista juuri ne sinun lyöntiisi eniten vaikuttavat numerot. Kaikkiin Trackmanin mittaamiin 27 arvoon ei kannata joka lyönnissä kiinnittää huomiota.

Yleisimmin Trackmanissa ollaan kiinnostuneita mailan tulosuunnasta palloon (club path), lavan asennosta suhteessa mailan kulkusuuntaan (face to path), mailan tulokulmasta palloon (attack angle) ja totta kai mailanpään nopeudesta (club speed).

Golfareilla slaissiongelmat ovat varsin yleisiä, ja niissä lyönneissä oikealta lyövällä pelaajalla TrackMan antaa club path -arvoksi esimerkiksi -5,2 ja face to path on 4,3. Tämä siis tarkoittaa, että maila liikkuu osumahetkellä lyöntilinjaan nähden 5,2 astetta ulkoa sisään ja lapa on 4,3 astetta auki. Tästä on tuloksena voimakkaasti oikealle kaartava lyönti

Tällaista lyöntiä lähdettäisiin korjaamaan niin, että opeteltaisiin erilaisten harjoitteiden avulla svingaamaan hieman enemmän sisältä ulos sekä kiertämään mailan lapaa paremmin kiinni osumahetkellä. Pienen harjoittelun jälkeen numerot alkaisivat pienentyä ja lyönti suoristua.

Jos siis lyöntisi kaipaa suoristamista tai pelisi muuten vain kehittämistä, Aulangon prot auttavat mielellään sinua parantamaan peliäsi Trackman-laitteiden avulla. Lisätietoja yksityisopetuksesta ja Trackman-palveluista löydät Head pro Juha Hakulisen verkkosivuilta www.umasport.fi.

Ota yhteyttä valmentajiin, niin katsotaan juuri sinulle parhaiten sopiva valmennuskokonaisuus. Valmentajat tavoitat joko puhelimella tai sähköpostilla:

 

Head pro

Juha Hakulinen
0504004560
juha.hakulinen@umasport.fi
www.umasport.fi.

 

Golf pro

Tapio Sillanpää

0503505977

tapio.sillanpaa@pp4.inet.fi

Ajankohtaista

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä