AGK:n varsinainen kokous pidettiin etänä

AGK:n varsinainen kokous pidettiin etänä

19.02.2021

Paluu

AGK:n varsinainen kokous pidettiin Teams-etäkokouksena 17.2.2021. Kokouspaikalla Hotelli Aulangolla läsnä olivat vain kokousvirkailijat. Kokoukseen osallistui yhteensä 27 klubin jäsentä.

Kokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vahvistettiin vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuoden 2021 jäsenmaksun suuruus on aikuisilta 90 euroa ja junioreilta (alle 22 v.) 42 euroa.

Hallituksen jäseniksi valittiin Maire Rissanen (seniorit), Saara Elväs (naiset), Kirsi-Marja Kauppinen (sihteeri), Jari Aarnio (kapteeni), Pekka Heinonen (kilpailut), Jussi Aaltonen (miehet), Juha Santala (juniorit) ja Juuso Lindfors (edustuspelaajat). Puheenjohtajana jatkaa Miika Huhtinen, joka valittiin tehtävään kahdeksi vuodeksi viime vuoden kokouksessa.

Tilintarkastajiksi valittiin Teemu Ratinen HT-tilintarkastaja ja Pekka Siltala HT- tilintarkastaja sekä varatilintarkastajaksi Rewinet tilintarkastusyhteisö.

Lisäksi päätettiin Aulangon Golfklubi ry:n edustamisesta Aulanko Golf Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 4.3.2021.

  • Päätettiin, että AGK:n hallituksen jäsen Pekka Heinonen edustaa Aulangon Golfklubi ry:tä yhtiökokouksessa.
  • Päätettiin esittää, että Aulanko Golf Oy:n hallitukseen valitaan viisi jäsentä ja että jäseniksi valitaan Vesa Rontu, Miika Huhtinen, Tuula-Kaarina Isosuo, Rauno Lehtimäki ja Janne Korpela.
  • Päätettiin esittää, että Aulanko Golf Oy:n varsinaisiksi tilintarkastajiksi valitaan Jari Määttänen, KHT ja ja Pekka Siltala HT-tilintarkastaja.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Kai Kauppinen.

Tilinpäätösasiakirjat v. 2020 löytyvät AGK:n tiedotearkistosta.

Ajankohtaista

Omista pala Aulankoa!

Omista pala Aulankoa!

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Missä pelaat 2021?

Missä pelaat 2021?

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Tarjous uusille jäsenille

Tarjous uusille jäsenille

JÄSENYYS 90 € sis. GREEN FEEN 2021 EVERSTI + HUGO
Katso lisää >

Yhteistyössä