Aulangon Golfakatemia

Aulangon Golfakatemia

Aulangon Golfakatemia tarjoaa golfopetuspalveluita Aulanko Golfin molemmilla kentillä, Hugolla ja Everstillä. Heandpro PGA-opettaja Tapio Sillanpää  vastaa akatemian toiminnasta apunaan PGA täysjäsen Juha Hakulinen. He ovat  Suomen PGA:n koulutusohjelman läpikäyneitä kokeneita opettajia ja valmentajia, joiden avulla pääset hyvään alkuun uudessa harrastuksessasi tai voit päivittää golftaitojasi rennossa ja osaavassa ilmapiirissä.

Aloita golf

Aloita golfharrastuksesi PGA-opettajan asiantuntevassa ohjauksessa suosituilla Starttikursseilla.
Uuden harrastuksesi aloittaminen pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi tarjouspaketeilla.

Kehity golfissa

Kehity pelaajana ja opi nauttimaan harrastuksestasi aivan uudella tavalla ja tapaa uusia pelikavereita!
Tule Akatemian jatkokursseille ja tuo ystäväsikin!

Yksityisopetusta ja valmennusta

Me löydämme keinot joiden avulla svingisi asettuu radalleen, chippisi helpottuu ja puttikin löytää perille. Akatemian opettajat hallitsevat asiakaslähtöisen opettamisen.

Opetusta ja golfdemoja yrityksille

Aulangon Golfakatemia tarjoaa mahdollisuuden yrityksille ja yhteisöille tuoda asiakkaitaan ja henkilökuntaansa golfin rentouttavaan maailmaan Aulangon upeisiin maisemiin. Suositut golfdemot – lajiesittelyt pyörivät viikoittain. Räätälöimme myös peruskursseja yrityksenne yhteistyökumppaneille.

PGA on laadun tae golfissa

Professional Golfers Association eli PGA on kansainvälinen etujärjestö golfin ammattilaispelaajille ja valmentajille. Euroopan PGA, johon Suomen PGA kuuluu, on kattojärjestö 37:n maan golfammattilaisille.
Jäsenyys Suomen PGA:ssa on tae valmennuksen ja golfopetuksen ammattimaisuudesta ja laadusta. PGA:n tiukat jäsenkriteerit ja valmentajien jatkokoulutusohjelma takaavat sen, että opettajasi tarjoaa asiakaslähtöisen, tehokkaan ja miellyttävän opetustuokion.

Tervetuloa kehittymään!

PGA

 

Hugon Green Fee 10 €

Hugon Green Fee 10 €

Hugo kutsuu Sinut rennolle syyskierrokselle! Green fee vain 10 €

Pro Shopin syys-ALE

Pro Shopin syys-ALE

ABC Golfin syystyhjennys alkaa!

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Yhteistyökumppanit