Aulanko Golfin koronatiedote - päivitetty 25.3.

Aulanko Golfin koronatiedote - päivitetty 25.3.

25.03.2020

Paluu

Hyvät aulankolaiset,

Koronaviruspandemia aiheuttama tilanne Suomessa ja maailmalla on meille kaikille uusi ja ennen kokematon. Valtioneuvoston asettamien rajoitusten päämääränä on taudin leviämisen hidastaminen. Tämän hetken rajoitukset Suomessa eivät estä golfin harrastamista, jos ja kun kaikkia annettuja ohjeita ja määräyksiä noudatetaan tinkimättömästi. Monet Suomen kentät ovatkin jo avoinna. Golf on ulkona tapahtuvaa liikuntaa, jossa annettuja rajoituksia ja ohjeita noudattamalla lähikontakteja voidaan välttää samoin kuin samoihin pintoihin koskettelua.

Korostamme kuitenkin, että golfin harrastajien ja henkilökunnan terveys on keskeisin seikka, kun valtakunnallisia ja kenttäkohtaisia ohjeistuksia määritetään. Turvallisen harrastamisen avainasemassa on hyvän hygienian lisäksi kaikenlaisen kokoontumisen ja ryhmittymisen välttäminen. Kun jokainen golfia harrastava sisäistää tämän ja omalta osaltaan ottaa vastuun noudattamalla annettuja ohjeita, on kenttien avaaminen mahdollista, kun sen aika on.

Meillä Aulangolla pelikauden avaamiseen tähtäävät toimenpiteet ovat täydessä käynnissä. Kenttien talvehtimisen ja kentänhoidon osalta tilanne on hyvä. Sääolosuhteiden puolesta kenttien avaaminen ei vielä ole ajankohtaista, sillä ainakin ensi viikon ennusteissa on yöpakkasia.

Kaikki harjoitusalueet – myös Everstin range on suljettu ja pallojen keruu on nyt kielletty! Myös kaikki lähipelin harjoittelualueet tullaan pitämään suljettuina. Mietimme keinoja, joiden avulla pystymme välttämään isomman joukon saapumisen samanaikaisesti parkkialueelle ja rangelle. Tästä tiedotamme tarkemmin sen jälkeen, kun saamme palloautomaatin käyttöön.

Aulanko Golfin kenttäkohtainen tarkempi ohjeistus julkaistaan, kun päätös kenttien avaamisesta tehdään. Suunnitelmien mukaan kentät tulevat aluksi olemaan avoinna ainoastaan Aulanko Golfin pelioikeuden maksaneille (vastike, kausikortti, 10-kortti, lisäpelioikeus). Jäsenten tarjoushintojen voimassaoloaikaa tullaan tarvittaessa jatkamaan.

Olemme koonneet alle Golfliiton ohjeistuksen golfin harrastajille COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi.

Me Aulangolla toimimme viranomaisten antamien suositusten ja määräysten mukaisesti. Tilanteet muuttuvat lähes päivittäin jopa tunneittain. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin välittömästi. Teidän harrastajien ja henkilökuntamme terveys on pääosassa kaikessa päätöksenteossamme. Toivomme kaikilta jäseniltämme ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja solidaarisuutta golfyhteisöämme kohtaan – golfia pelaamme taas, kun sen aika on – ja sen aika tulee!

Aulanko Golfin toimisto palvelee arkisin klo 9.00-15.00. Asiakaspalvelu suoritetaan ainoastaan puhelimitse 03 653 7741 sekä sähköpostilla toimisto@aulankgolf.fi 

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Aulanko Golf

Kari Kuivasaari

toimitusjohtaja

---------------------------------------- 

Golfliiton 20.3. päivitetty ohjeistus golfin harrastajille COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

 • Yli 70- vuotiaat ja muut riskiryhmäläiset pyydetään noudattamaan hallituksen linjaamia velvoitteita. Lue valtioneuvoston tarkemmat ohjeet yli 70-vuotiaille tästä!
 • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
 • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
 • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
 • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Koska kentällä ei poikkeustilanteesta johtuen ole roskikset käytössä, niin huolehdithan, että kuljetat
  käytetyt nenäliinat ja muut roskat pois kentältä ja hävität ne asianmukaisesti.
 • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
 • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
 • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
 • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

PELIKENTÄLLÄ:

 • Pidetään lipputanko aina reiässä. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
 • Pelataan pienemmissä peliryhmissä
 • Nosta vain oma pallosi reiästä
 • Älä lainaa pelikaverin mailoja
 • Käytä vain omia golfkärryjä tai kanna bägiä
 • Nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile!

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Aulangon kenttäkohtaiset ajanvaraus- ym. ohjeistukset julkaistaan ennen kenttien avaamista. 

 

Ajankohtaista

Missä pelaat 2020?

Missä pelaat 2020?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

Tarjous uusille jäsenille

Tarjous uusille jäsenille

JÄSENYYS 90 € sis. GREEN FEEN 2020 EVERSTI + HUGO
Katso lisää >

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Yhteistyössä