Ladykirje 1/2020

Ladykirje 1/2020

08.05.2020

Paluu

Hyvää alkanutta kautta Aulangon naiset!

Pelikausi on ainakin itsellä jo hyvässä vauhdissa ja kierroksia takana useampia. Poikkeustilanteen vuoksi on naisille suunnitellut huhti-toukokuun yhteiset tapahtumat peruttu, loppukauden tapahtumista tiedotamme, kun linjaukset selviävät. Naisille suunnitelluista tekemisistä löytyy onneksi myös muutama poikkeustilanteeseen sopiva tapahtuma: Eclectic-kisa ja birdien keräys.

Eclectic-kisa

Eclectic-kisassa kerätään 27.4.-30.9.2020 parasta mahdollista reikäkohtaista tulosta kummallekin kentälle. Miten hyvä kierros voisikaan olla, jos joka reiällä tekisi sen ihan parhaan suorituksen? Se selviää, kun kauden mittaan keräät aina ne parhaat hetket ja reiät mukaan kauden mittaan syntyvälle Eclectic kierrokselle. Eclectic kisakutsun löydät Tapahtumia naisille sivulta, tästä! Aiempina vuosina on oheistettu keräämään tiedot tuloskortille, mutta koska näitä ei nyt ole jaossa voit kerätä tulokset haluamallasi tavalla (ruutupaperi, Excel-tieosto tms.). Mikäli olet aktiivinen Golf GameBookin käyttäjä, Eclectic-tulos löytyy GameBookista valmiina, kun klikkaat kentän nimeä. Syyskuun lopussa toimita omien Eclectic kierrostesi tiedot sähköpostilla tai WhatsAppillä/tekstarilla minulle, niin palkitsemme parhaat tulokset eri tasoitusryhmissä, sekä arvomme yllätyspalkinnon kaikkien tuloksen palauttaneiden kesken.

Birdie-puut

Vaikka klubit ja sitä myötä Birdie-puut eivät ainakaan vielä ole käytössä, ei anneta sen estää lintujen keräämistä. Tänä vuonna pääset siis itse taiteilemaan omat birdie-lintusi (tai lappusi). Kauden edetessä katsotaan miten keräämme ja saamme nämä linnut näytille joko klubien puihin tai mikäli se ei onnistu muulla tavalla (sähköisesti) esiin.

Tiedotus

Tietoa naisten tapahtumista (jos/kun niitä saa taas järjestää) tulee tuttuun tapaan näin lady-kirjeen muodossa noin kerran kuussa. Lisäksi Aulangon naisten WhatsApp ryhmässä myös muistutuksia tapahtumista ja mahdollisesti muutakin infoa. WhatsApp ryhmään pääset mukaan laittamalla pyynnön minulle tai muille naistoimikunnan jäsenille.

Nautitaan alkaneesta golf-kaudesta vastuullisesti annettuja poikkeustilanteen ohjeita noudattaen!

Ladykapteeninne
Saara
puh. 0400 861 004
selvas@hotmail.fi

 

ps. siltä varalta, että olet vielä golfurasi alussa, birdie-puuhun kerättävä birdie tarkoittaa siis kentän par-tuloksen alittamista yhdellä lyönnillä (esim. par 4 reiällä tulos siis 3). Mikäli onnistut tekemään eaglen (2 

Ajankohtaista

Missä pelaat 2021?

Missä pelaat 2021?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

JÄSENENÄ HARJOITTELET EDULLISESTI MYÖS TALVELLA.
Katso lisää >

Talviharjoittelu-info

Talviharjoittelu-info

EDULLINEN TALVIHARJOITTELUTILA AGK:N JÄSENILLE.
Katso lisää >

Yhteistyössä