Ladykirje 2/2023

Ladykirje 2/2023

26.04.2023

Paluu

Hei Aulangon naisgolffarit,

kausi alkoi mitä parhaassa säässä ja mainiossa kevätkunnossa olevalle Hugolle on päässyt jo pelaamaan monta aurinkoista kierrosta. Lisää hyvää on tiedossa, sillä naisten tapahtumakalenteriin mahtuu tälläkin kaudella paljon mukavia tapahtumia ja kisoja.

Toukokuun tapahtumat

Toukokuun naisten tapahtumat pyörähtävät käyntiin uudistuneen keskiviikkotreenin (KE-treeni) myötä. Keskiviikkotreeni pidetään kaudella 2023 kerran kuussa touko-elokuussa ja treenin alussa on aina joko lyhyt info tai pron harjoitteluvinkki. Sen jälkeen siis tunnin ajan tarjolla ilmaiset treenipallot AGK naisjäsenille. Toukokuun keskiviikkotreeneissä 10.5. klo 18 naistoimikuntalaisia on paikalla kertomassa kauden tapahtumista ja vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin. Kesä-elokuun KE-treenien  pron harjoitusvinkkien teemat löydät tapahtumakalenterista. Keskiviikkotreeneihin ei tarvitse ilmoittautua, treenit 10.5., 14.6., 12.7. ja 9.8. Everstin rangella klo 18–19.

Letkeät Leidit turnausta pelataan 2023 jo viidettä vuotta ja osakilpailuja on sopivasti viisi kappaletta (+ Mestaruuskisojen extra). Ensimmäinen osakilpailu pelataan perjantaina 19.5. klo 17 alkaen Hugolla. Ilmoittautuminen aukeaa lähipäivinä, tervetuloa mukaan kisailemaan mukavassa seurassa. Turnauksen tarkempi kuvaus ja lista osakilpailuista löytyy seuran sivuilta Naisten Tietoa tapahtumista -sivulta.

Kauden ensimmäinen ystävyysottelu pelataan tiistaina 23.5. Everstillä Tawastin naisten kanssa. 18 reiän kisan ensimmäiset lähdöt ovat klo 16, joukkueeseen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä, minulle voi ilmoittautua myös varasijoille. Pelimuoto on pistebogey ja kuuden parhaan tulokset huomioidaan joukkueen lopputuloksissa. Ilmoittautuminen aukeaa lähipäivinä, laitan tiedon naisten WhatsApp ryhmään, kun ilmoittautuminen on avattu.

Toukokuulle mahtuu myös peli-ilta Hugolla 26.5. klo 17 alkaen. Peli-illoissa on tänä vuonna aina teema, toukokuun peli-illan teema on 3 mailaa. Eli kierretään Hugo käyttäen vain kolmea mailaa. Mieti siis mitkä ovat sinun kolme luottomailaasi ja tule kokeilemaan miten peli sujuu rajatulla mailavalikoimalla. Peli-iltoihin osallistuminen ei maksa mitään pelioikeuden omaaville, muilta peritään normaali greenfee tai pelilippu.

Toukokuun puolella aukeaa myös ilmoittautuminen naisten reikäpeli cupiin.

Loppukauden tapahtumat

Loppukauden tapatumista lisää tapahtumakalenterissa ja tulevissa ladykirjeissä, mutta ohjelmassa on tuttuun tapaan mm. Aulangon Helmi (Everstillä su 18.6.), Lady Maraton (ma 10.7. ensimäistä kertaa Eversti 18r + Hugo 18r) ja Hämeenlinnan Lady Open (Eversti+Tawast la-su 22.–23.7.). Ystävyysotteluja pelataan Tawastin kanssa tänä vuonna kolme, kevään ja syksyn pistebogey otteluiden lisäksi reikäpeliottelu heinäkuussa. Tutustu ohjelmaan tarkemmin tapahtumakalenterissa tai nykäise toimikuntalaista hihasta ja kysy lisää.

Naisten pelimatka 28.–30.6. – ilmoittautuminen 12.5. mennessä!

Tänä vuonna pelimatka suuntautuu luonteisrannikolle, jossa päästään pelaamaan kolme eri kenttää: Pietarsaari golf, Kokkola golf ja Järviseudun golf. Matkan hinta 390 € sisältää kuljetukset, majoituksen 2 hlö hotellihuoneessa, 3 kierrosta golfia, keittolounaan joka päivä sekä kaksi aamiaista ja päivällistä. Tarkemmat tiedot löydät kutsusta. Nyt on siis mahdollisuus päästä koluamaan rannikon kenttiä helposti ja edullisesti mukavassa seurassa. Lisätietoja matkasta saat naistoimikunnan Susannalta (puh 050 568 5814) tai Katjalta (puh 040 5919 581). Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa 12.5. mennessä!

Ladykapteeninne Saara

Puh 0400 861 004

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä