Ladykirje 7/2023

Ladykirje 7/2023

01.12.2023

Paluu

Vuoden 2023 golfkausi on saatu päätökseen ja on aika suunnata katse talviharjoitteluun ja tulevaan kauteen.

Kauden 2024 naistoimikunta ja toiminnansuunnittelu
Syyskokouksessa vuoden 2024 naistoimikunnan kokoonpanoksi vahvistettiin: Saara Elväs, Susanna Heimsch, Heini Koivuniemi, Katja Kuusinen, Virpi Laine, Hanne Lampela ja Ann-Mari Nordenswan. Toimikunta kokoontuu tammikuussa suunnittelemaan tulevaa kautta. Voit kertoa meille mielipiteesi menneen kauden tapahtumista ja toiveista uudelle kaudelle oheisella kyselyllä: https://forms.gle/Cec5Zgs4EF3y9ssQ8. Toivomme vastauksia mielellään tammikuun alkuun mennessä. Voit toki laittaa myös viestiä suoraan minulle tai kertoa ajatuksiasi minulle tai muille toimikuntalaisille, kun tavataan.

Golfstudio tutustuminen
Syyskokouksessa esitettiin toive päästä tutustumaan golfstudioon ohjatusti paremmalla ajalla. Naistoimikunta on nyt varannut kaksi tutustumistapahtumaa Aulangon naisille: keskiviikkona 27.12. klo 17–19 ja keskiviikkona 3.1. klo 18–20. Tapahtumissa pääset tutustumaan golfstudion toimintaan rauhassa naistoimikuntalaisten kanssa. Käydään läpi ihan perusteista lähtien toiminta studiossa ja Trackman sovelluksen käyttö. Muista ottaa mukaan sisäkengät ja pese mailat ennen studiolle tuloa. Tarkempia tietoja (esim. koodi, jolla studioon pääsee sisään) tulee naisten WhatsApp ryhmässä lähempänä tutustumispäiviä. 

Talviharjoittelu Pullerilla
Muistathan höydyntää myös Pullerinhallin tarjoamaa harjoittelumahdollisuutta, esim. puttitreeneihin se on ainoa paikka talvikaudella. Pullerinhallin harjoittelumaksu on edullinen 79 €, jolla pääsee harjoittelemaan koko kauden 1.11.–30.4. Tarkemmat tiedot talviharjoittelusta Pullerilla löydät seuran sivuilta. Pullerilla järjestetään myös naistoimikunnan tukemat Naistoimikunnan teematunnit ja Lady Prime valmennusryhmän harjoitukset. Naistoimikunnan teematunneille osallistumisoikeus rajataan lähtökohtaisesti kolmeen kertaan. Mikäli viikkoa ennen teematuntia ei ryhmä ole vielä täynnä, voit ilmoittautua myös useammalla tunnille. Huomaa kuitenkin, että mikäli osallistut yli kolmelle teematunnille, peritään sinulta lisäksi Pullerin talviharjoittelumaksu. Teematunneista ja Lady Primesta lisää joulukuussa ilmestyvässä Aulankolaisessa.

Kiitos kaikille teille kuluneesta kaudesta ja rauhallista joulunodotusta.

Ladykapteeninne
Saara Elväs
selvas@hotmail.fi
puh. 0400 861 004

Ajankohtaista

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä