Seniorikirje 4/2021

Seniorikirje 4/2021

19.05.2021

Paluu

PELIKAUSI 2021 TÄYDESSÄ VAUHDISSA! 

Molemmat kenttämme ovat hyväkuntoisina jo käytössä runsaslukuisen pelaajistomme täyttämiä. Koronapandemia osoittaa jo hellittämisen merkkejä ja tiukka ohjeistus on mahdollistanut pelaamisen melkoisen vapaamuotoisesti. Hyvä niin, rajoitusten noudattaminen olkoon meille senioreillekin kunnia-asia! 

Kilpailukausi on jo avattu Lähipeleillä, Viikkokisalla sekä Early Birdie tapatumalla; tästä tahti vain kiihtyy kohti kesää! 

Kesän Seuraotteluista toinen, Kanava Golfin joukkuetta vastaan, käydään Everstillä 2. kesäkuuta. Kilpailukutsun näet tästä! 

Torstaiset AGK-viikkokilpailut pelataan uusitussa muodossa vuoroviikoin Hugo/Eversti alkaen 27. toukokuuta Everstillä. Kutsu ja tiedot löytyvät AGK kilpailukalenterista. Kisassa on oma sarja 60+ senioreille. 

Perinteinen Seniorimaraton kisaillaan 10. kesäkuuta Hugolla, tiedot ja kutsu kilpailukalenterissa. Kilpailumuoto on tasoituksellinen lyöntipeli, mikä antaa uusia mahdollisuuksia pelaajille. Sarjoja on nyt viisi: N50, N70, M50, M70 ja M75. Kilpailu alkaa torstaina klo 7.00.

Ilmoittautuminen senioreiden reikäpelimestaruuskilpailuun päättyy 14. kesäkuuta. Ottelut Hugolla käynnistyvät 23. kesäkuuta alkaen ja mestari on selvillä elokuun lopulla. 

Ystävyyskaupunkiottelu Hämeenlinna-Hyvinkää pelataan tänä vuonna Everstillä 1. heinäkuuta. Aulankolaisista Hämeenlinnan joukkueeseen lukeutuu kolme nais- ja viisi mieskilpailijaa. Ilmoittautuminen tulee nexgolfin kautta josta senioritoimikunta valitsee pelaajat. 

Se kesän toinen Seuraottelu, Nokia River Golf, pelataan Evestillä 14. heinäkuuta. Kutsu ja tarkemmat tiedot tulevat kilpailukalenteriin. Mukaan mahtuu 36 aulankolaista senioria. 

Joukkoomme on tullut runsaasti uusia harrastajia. Keskiviikkoisin kello 12.00 pelataan Hugolla ”kummigolfin” merkeissä. Uudet ja uudelleen aloittavat pelaajat ovat tervetulleita kokeneiden kummien kanssa kierrokselle. Paikalle saapuminen 11.50 mennessä – tule mukaan! 

Senioreiden kolmen kentän matka elokuussa Poriin on ”loppuunmyyty”. Perumisien varalta muutama halukas voi vielä ilmoittautua Markku Hiedanpäälle. 

Tiedäthän, että maksuton NexGolf Basic-mobiilisovellus on jäsenille tarjolla. Opetellaan hyödyntämään!

AGK noudattaa koronaa koskevia viranomaismääräyksiä sekä golfjärjestöjen yleisohjeita. 

Yhdessä tekemisen voimaa.

Senioritoimikunta

Maire Rissanen, pj

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä