Senioritiedote 6/2022

Senioritiedote 6/2022

04.08.2022

Paluu

Heinäkuussa oli runsaasti tapahtumia ja elokuu jatkuu samalla vauhdilla!

Lähipelit ja Prismapelit on saatu viimeistä kierrosta vaille valmiiksi; viikkokisan 12:sta kilpailusta on jo kahdeksan pelattu tawastilaisten kanssa. Lähipelissä sarjojensa kärkipaikoilla ovat Anitta Kärkkäinen ja Risto Saari. Prismapelien parikilpailun keulapaikkaa pitää Susanne Heimsch-Timo Sankari ennen viimeistä foursome koitosta elokuun viimeisenä maanantaina. Viikkokisoissa tawastilaiset ovat vahvoissa asemissa ennen viimeisiä kierroksia, mutta sarjojensa johtopaikoilla ovat myös aulankolaiset Johanna Suoranta sekä tuore SM-hopeamitalisti Erja Helen-Salonen. Onnittelut Erjalle N70-sarjan hopeamitalista! 

Reikäpelimestaruksista on alkusarjat pelattu ja kahdeksan lohkovoittajaa jatkavat cup-systeemillä kohti ratkaisua. Nämä ottelut pelataan elokuun aikana.

Seuraotteluista pelattiin vieraissa Nokia Riveriä vastaan ja kärsittiin joukkueena niukka tappio. Parhaat pelitulokset aulankolaisista saavuttivat Pirkko Saari (35bp) ja Esko Korpela (34bp). Kesän toinen seuraottelu on myös vieraissa, Kanava Golf kohdataan 4. elokuuta. Täysi 36 ottelijan joukkue on tositoimissa.

Kaupunkiottelu Hyvinkää-Hämeenlinna pelattiin tänä vuonna Kytäjän NW-kentällä. Hämeenlinnan joukkueessa pelasi kahdeksan aulankolaista, joista kovimmat tulokset tekivät Seppo Eloranta ja Pirkko Saari. Yhteistuloksissa voitto jäi kuitenkin tällä kertaa isännille Hyvinkäälle.
Early Birdie-tapahtumassa pelataan pariscrambleä perjantaisin klo 7.30 Hugolla. Vaihtelua haettiin jo vierailulla Hattulan kentällä. Suunniteltu peliretki Linnagolfiin on vielä pahasti jumissa – neuvottelut peliehdoista eivät ole edenneet meille suotuisasti. Tiedotamme kun on positiivista kerrottavaa!

Syyskuussa osallistumme senioreiden 10-seuran otteluun Vierumäen Cooke kentällä. Joukkueeseen kuuluu neljä nais- ja kahdeksan miespelaajaa. Aulangon edustajat valitaan mestaruuskilpailujen tulosten perusteella täydennettynä kapteenin valinnoilla. Tavoite kilpailuun on haastava – puolustettavana on viimevuotinen kymmenes sija! 

Koivikkokoti Scramble hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään 27. elokuuta Hugolla. Kilpailu on avoin kaikille, mutta sen järjestelyistä ja varsinkin arpajaispalkintojen hankinnasta, on vastuun kantanut senioreiden ladytoimikunta. Kutsumme kaikkia aulankolaisia mukaan keräystalkoisiin, jotta saisimme – jälleen kerran – runsaan arpajaispalkintopöydän. Hugon caddiemasterille voi toimittaa kerättyjä arpajaispalkintoja säilytykseen jo etukäteen. 

Mestaruuskilpailut ovat tietenkin kesän kohokohta. Ilmoittautuminen on jo avattu nettisivuilla. Kaikille löytyy sopiva sarja, joten mukaan vain – ei kilpailumaksua!  Kisa on kaksipäiväinen, pelataan lyöntipelikierrokset sekä Hugolla että Everstillä.

Mestisten jälkeisellä viikolla suunnataan 36 osallistujan voimin kolmen kentän kierrokselle, pelikohteina Wiurila, Harjattula ja Archipelagia.

Kauden, tai paremminkin kesäkauden, päätöskisa on jo kirjattu kilpailuohjelmaan – perjantaina 23. syyskuuta. Pelataan totutusti aamupäivällä yhdeksän reikää Hugolla ja illalla hoidetaan asiaankuuluvat seremoniat toimikuntavalintoineen Everstin ravintolassa.  Paljon muutakin mukavaa tulossa!

Aktiivista golfia loistokuntoisilla kentillämme!

Ajankohtaista

Vuoden 2023 pelioikeudet

Vuoden 2023 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeiden kauppapaikka

Osakkeiden kauppapaikka

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Talviharjoitteluinfo

Talviharjoitteluinfo

TALVIHARJOITTELUKAUSI PULLERIHALLISSA ALKAA 1.11.
Katso lisää >

Yhteistyössä