Vesa Rontu siirtyy Tawast Golfin toimitusjohtajaksi

Vesa Rontu siirtyy Tawast Golfin toimitusjohtajaksi

26.03.2021

Paluu

Aulanko Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajana viimeiset kolme vuotta toiminut Vesa Rontu sirtyy Tawast Golfin toimitusjohtajaksi. 

Tässä Vesan terveiset aulankolaisille;

Hei Aulankolaiset,

Kirjoitan tätä viestiä haikein mielin, mutta samaan aikaan innostuneena uudesta mahdollisuudesta. Jätän Aulanko Golf Oy:n puheenjohtajan tehtävät ja siirryn huhtikuun aikana Tawast Golfin toimitusjohtajan tehtävään. Olen ollut golfin parissa yli 30 vuoden ajan ja suurimman osan siitä Aulankolaisena. Aulangon Hugolta on ammennettu ensimmäiset opit peliin, mutta enemmän kuin pelillisiä taitoja, golf ja Aulanko on opettanut ja kasvattanut minua ihmisenä. Aulangolle on aina ollut kiva tulla ja siellä luodut ystävyyssuhteet kestävät läpi elämän. Iso kiitos jokaiselle Aulankolaiselle näistä vuosista. Erityisesti haluan kiittää sekä Oy:n, että ry:n hallituksia, koko henkilökuntaa ja toimitusjohtajaamme Karppaa. Teidän kanssanne on ollut ilo tehdä yhdessä hyvää Aulangolle. Voin luottavaisin mielin jättää puheenjohtajan tehtävän, Aulanko on hyvissä käsissä. Vaikka lähden Aulangolta, on Aulangolla aina paikka sydämessäni.

Oikein hyvää kevättä ja golfkauden alkua kaikille! Toivottavasti tapaan mahdollisimman monia teistä tulevan kauden aikana.

Vesa Rontu

 

Ajankohtaista

Aloita Golf -starttikurssi 99 €

Aloita Golf -starttikurssi 99 €

HYÖDYNNÄ AULANGON EDULLISET STARTTITARJOUKSET!
Katso lisää >

Aloituskurssit junioreille

Aloituskurssit junioreille

ALOITUSTKURSSIT JUNIOREILLE & STARTTIKURSSIT NUORILLE
Katso lisää >

YRITYS- JA KAVERIKISAT AULANGOLLA

YRITYS- JA KAVERIKISAT AULANGOLLA

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Yhteistyössä