Ladykirje 1/2019

Ladykirje 1/2019

02.05.2019

Paluu

Naisten kauden avaus 8.5. Everstillä

Perinteisen Vappu-scramble myötä on Aulangon 60-vuotiskausi virallisesti käynnistynyt. Naisten oma kauden avajaistapahtuma pidetään Everstillä ensi keskiviikkona 8.5. klo 17 alkaen. Ohjelmassa on ABC golfin tuote-esittely, sääntöinfo uusista säännöistä, tietoa kauden tapahtumista ja koulutuksesta sekä pientä purtavaa. Ilmoittaudu ruokailua varten mukaan NexGolfissa viimeistään maanantaina 6.5.

Letkeät leidit 2019

Letkeät leidit turnaus pelataan kaudella 2019 neljän osakilpailun mittaisena ja lisäksi lisäpisteitä on mahdollista kerätä seuran mestaruuskisaan osallistumalla. Ensimmäinen osakilpailu pelataan perjantaina 17.5. Hugolla. Lue tarkempi info naisten sivuilta Tietoa tapahtumista osiosta.

Naisten harjoitusryhmä

Kaudella 2019 käynnistyy naisten oma harjoitusryhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin. Ohjelmassa on yhdessäoloa, opetusta, pelikierroksia ja muuta mukavaa. Pron opetustunteja on 7 kertaa kesän aikana, ja niihin tulee ilmoittautua erikseen. Pron tunneilla myös pieni omavastuuhinta. Muilla kerroilla ohjelmasta vastaa naistoimikunta. Harjoitusryhmän ohjelma tarkentuu kauden edetessä, toiveita voi esittää naistoimikunnan jäsenille. Tarkemmat tiedot, sekä harjoitusohjelman löydät seuran sivuilta.

WhatsApp ryhmä

Liity mukaan Aulangon naisten WhatsApp ryhmään, jonka kautta voit kysellä pelikaveria kierrokselle tai kisoihin. Kanavan kautta myös tietoa esim. harjoitusryhmän ohjelmasta ja muista naisille suunnatuista tapahtumista. Mukaan pääset caddimastereilta löytyvällä QR-koodilla tai laittamalla tekstiviestin Saaralle tai Anniinalle.

Lisätietoa näistä ja kaikista muista kauden tapahtumista saat minulta tai muilta naistoimikunnan jäseniltä

Aurinkoisin terveisin

Ladykapteeninne Saara
selvas@hotmai.fi, puh. 0400 861 004

Ajankohtaista

Missä pelaat 2020?

Missä pelaat 2020?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

Tarjous uusille jäsenille

Tarjous uusille jäsenille

JÄSENYYS 90 € sis. GREEN FEEN 2020 EVERSTI + HUGO
Katso lisää >

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Yhteistyössä