Ladykirje 1/2021

Ladykirje 1/2021

29.04.2021

Paluu

Hei Aulangon naisgolfarit,

kausi on jo käynnistynyt kovalla pöhinällä ja naisten tapahtumatkin pyörähtävät käyntiin toukokuussa. Naisten tapahtumakalenteriin mahtuu taas paljon kaikenlaista kivaa, tässä kirjeessä lyhyesti toukokuun tapahtumista.

Naisten peli-ilta 5.5.2021 – maksuton AGK:n naisille
Keskiviikkona 5.5. klo 17 pääset tapaamaan naistoimikuntaa, tutustumaan muihin Aulangon naisiin tai tapaamaan tuttuja Hugolla Naisten peli-illassa. Kutsumme erityisesti uusia aulankolaisia tutustumaan toisiinsa ja meihin virkaiältä vähän vanhempiin aulankolaisiin. Luvassa on rentoa pelailua ja mukavaa seuraa sekä pientä purtavaa Hugon ravintolasta ennen kierrosta/kierrokselle mukaan. Kuulet myös naisille suunnitelluista tapahtumista kaudella 2021 ja miten niihin pääset halutessasi mukaan. Ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille (puh 03 6537 741). Tilaisuus, tarjoilut ja pelikierros naistoimikunnan tarjoamana. Tervetuloa!

Naisten kauden avaus 13.5.2021 – 3 hlö scramble
Naisten kilpailukalenterin ensimmäisenä tapahtumana on 3 hlö scramble Everstillä (18 r.) helatorstaina 13.5. Voit koota ja ilmoittaa oman joukkueen tai voit ilmoittautua ilman joukkuetta, jolloin arvomme joukkueen. Kaikille ilmoittautuneille taataan pääsy joukkueeseen.Lähde siis kisaamaan oman tiimin kanssa tai tutustumaan ehkä ihan uusiin pelikavereihin. Kisan hintaan kuuluu ruoka. Ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille (puh 03 6537 741).

Letkeät leidit 1. osakilpailu 21.5.2021
Letkeät leidit kilpailusarja käynnistyy tänä vuonna Hugolla pe 21.5. klo 17, jossa yksilökisan lisäksi pelataan four ball eli best ball kisa lähtöryhmien mukaisissa joukkueissa. Letkeissä leidessä on tuttuun tapaan tänä vuonna 4 osakilpailua + mahdollisuus extrapisteisiin mestaruuskisoihin osallistumalla. Letkeiden leidien kärkinimistä valitaan myös valtaosa elokuussa pelattavaan kauden kohokohtaan: Naiset vs. Miehet reikäpelikisaan. Naiset ovat vieneet voiton kisassa kaksi viime vuotta ja tavoitteena on pitää pokaali tiukasti naisten käsissä tänäkin vuonna. Letkeisiin leideihin ovat tervetulleita kaikki AGK 18 vuotta täyttäneet naiset tasoituksesta tai pelivuosista riippumatta. Kisoissa tarjolla mukavaa yhdessäoloa ja pientä jännitystä sekä parhaimmistolle sponsorien tarjoamat palkinnot, lähde siis rohkeasti mukaan. Tärkeintä ei ole voitto vaan osallistuminen ja hyvä ruoka

Aulanko Golf – Tawast Golf ystävyysottelu 30.5.2021
Tänä vuonna pelaamme keväällä 18 r ottelun Everstillä Tawasin naisia vastaan ja syksyllä taas 9 reikää Tawastilla. Joukkueiden koko on 12 henkeä ja tällä kertaa pelaamme Everstillä sunnuntaina 30.5., joten päivä sopii toivottavasti paremmin myös työssäkäyville naisille.

Touko-kesäkuussa järjestetään myös keskiviikkoisin neljä opetustuntia naisille, mutta tällä hetkellä nuo tunnit ovat täynnä.

Koko kauden tapahtumat sekä tietoa mm. keskiviikkotreeneistä, WhatsApp ryhmästä, Eclectic kisasta ja Birdie puusta löydät naisten tapahtumakalenterista. Tapahtumien kutsut löytyvät NexGolfista sitä mukaa kun toimisto avaa tapahtumien ilmoittautumisia. Kysele myös rohkeasti, jos joku jäi mietityttämään.

Nähdään kentällä!

Ladykapteeninne Saara
puh. 0400 861 004, selvas@hotmail.fi

ps. koko naistoimikunnan esittelyn löydät tällä viikolla ilmestyneestä Aulankolaisesta

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä