Ladykirje 2/2019

Ladykirje 2/2019

19.06.2019

Paluu

Golfkausi on saatu polkaistua mukavasti käyntiin ja toukokuussa on päästy nauttimaan niin aurinkoisista kun vähän vaihtelevammista keleistäkin. Kauden ensimmäinen Letkeät leidit osakilpailu pelattiin 17 naisen voimin aurinkoisessa säässä Hugolla 17.5. Kisan voiton vei Kirsi-Marja Kauppinen 20 bogeypisteellä. Katso kaikki tulokset ”Kilpailusarjojen pistetilanteet” -sivulta. Toukokuussa pelattiin myös kauden ensimmäinen ystävyysottelu Tawastin naisia vastaan. AGK vei voiton Tawastista selkein lukemin ja pokaali saatiin kesäksi Aulangolle.

Naisten harjoitusryhmä – seuraava tapahtuma Lady Plays 29.5. muista ilmoittautua

Harjoitusryhmän ensimmäinen pron tunti (Naisten tunnit 1) keskittyi lähipeliin, jota harjoiteltiin myös seuraavana keskiviikkona Everstin harjoitusviheriöllä. Ensi keskiviikkona 29.5. klo 18 ohjelmassa on peliopetustapahtuma Hugolla, ”Miten pelaan fiksusti ja varmasti, miten selviän ongelmatilanteista ja opin etenemään kiirehtimättä”. Tapahtumassa seurataan 3 henkisen peliryhmän pelikierrosta ja käydään pro Tapio Sillanpään johdolla läpi pelitapahtumia. Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittautuminen NexGolfin kautta tai toimistoon, tapahtuma järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) täyttyy.

Harjoitusryhmän ohjelma löytyy seuran www-sivuilta naisten osiosta ”Tietoa tapahtumista” sivulta ja seuraavan viikon ohjelmasta myös muistutetaan WhatsApp ryhmän kautta.

Laatu Lady Golf Hyvinkäällä 6.6.

Laatu Lady Golf on Aulangon, Kytäjän ja Hyvinkään naisten välinen ystävyysottelu, joka tänä vuonna pelataan Hyvinkäällä. Joukkueeseen mahtuu 12 naista, ilmoittaudu mukaan su 2.6. klo 15 mennessä. Kilpailumuoto on 18 reiän hcp pistebogey kisa, lähdöt klo 15 alkaen, hinta 45 € sisältää iltapalan. Kuuden parhaan pelaajan tulokset huomioidaan joukkueen tuloksissa.

Naisten sunnuntai 9.6. – 3 hlö scramble Hugolla

Tänä vuonna naisten sunnuntaina pelataan Hugolla 9 reiän scramble 3 henkisin joukkuein. Mukaan voi ilmoittautua joko valmiilla joukkueella tai ilman joukkuetta, jolloin pääset pelaamaan ehkä uusienkin tuttavuuksien kanssa. Varmistamme että kaikille halukkaille saadaan kasattua joukkue. Naisten sunnuntain tavoitteena on tänäkin vuonna iloinen yhdessäolo ja pelin jälkeen yhteinen brunssi, tuloksen tekeminen ei tässä tapahtumassa ole se tärkein asia, vaikka parhaat joukkueet toki palkitaan. Tervetuloa mukaan!

Aulangon Helmi su 16.6. Everstillä – Letkeät leidit II

Sunnuntaina 16.6. pelataan maamme vanhimpiin avoimiin naisten kisoihin kuuluva Aulangon Helmi Everstillä. Kisassa on kaksi sarjaa (hcp löytipeli ja pistebogey) ja lisäksi palkitaan paras scratch tulos. Viime vuoden tapaan Aulangon Helmen yhteydessä pelataan myös AGK naisten oman Letkeät Leidit turnauksen 2. osakilpailu. Letkeät Leidit kisaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, kaikki AGK jäsenet osallistuvat kisaan. Letkeät leidit pelataan pistebogey kisana, riippumatta siitä missä sarjassa osallistuja pelaa Aulangon Helmen.

WhatsApp ryhmä

Liity mukaan Aulangon naisten WhatsApp ryhmään, jonka kautta voit kysellä pelikaveria kierrokselle tai kisoihin. Kanavan kautta myös tietoa esim. harjoitusryhmän ohjelmasta ja muista naisille suunnatuista tapahtumista. Mukaan pääset caddimastereilta löytyvällä QR-koodilla tai laittamalla tekstiviestin Saaralle tai Anniinalle.

Lisätietoa näistä ja kaikista muista kauden tapahtumista saat minulta tai muilta naistoimikunnan jäseniltä

Aurinkoisin terveisin

Ladykapteeninne Saara
selvas@hotmai.fi, puh. 0400 861 004

Ajankohtaista

Missä pelaat 2020?

Missä pelaat 2020?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

Tarjous uusille jäsenille

Tarjous uusille jäsenille

JÄSENYYS 90 € sis. GREEN FEEN 2020 EVERSTI + HUGO
Katso lisää >

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Yhteistyössä