Ladykirje 2/2020

Ladykirje 2/2020

27.05.2020

Paluu

Naisten tapahtumat pyörähtävät käyntiin kesäkuussa. Tapahtumia mahtuu kesäkuulle neljä kappaletta, jotta saamme kirittyä kiinni alkukauden peruutuksia.  Lisäksi kesäkuussa käynnistyvät Naisten keskiviikkotreenit ja naisten oma reikäpeli-cup. Lisätietoja reikäpeli cupista NexGolfista löytyvästä kutsusta (ilmoittaudu 15.6. mennessä) ja tarvittaessa minulta (yhteystiedot www-sivuilla ja tämän kirjeen lopussa).

Keskiviikkotreenit Everstin rangella 3.6. alkaen klo 18-19 ja pron oppitunnit

Tänä vuonna keskiviikkotreenien aikana klo 18-19 on Everstin rangella Aulangon naisille tarjolla omatoimitreeniin ilmaiset range pallot. Muista ottaa mukaan oma kori/muovipussi/ämpäri. Naistoimikunnan edustaja on keskiviikkoisin paikalla jakamassa palloja. Opetuspalveluja suunnitellaan pron kanssa vielä, mutta muutama naisille suunnattu opetustunti on tarkoitus toteuttaa kesä-heinäkuussa. Voit laittaa toiveita tai ehdotuksia tuntien sisällöksi minulle (s-posti, tekstari, WhatsApp). Sitä ennen/sen lisäksi voit tutustua pron muihinkin palveluihin, esim. Pariopetus-pakettiin.

Kesäkuun tapahtumat

Ensimmäisenä on vähän myöhässä mutta perinteisesti vuorossa Naisten kauden avaus, joka tänä vuonna on sunnuntain 7.6. Hugolla pelattava 3 hengen scramble. Kyseessä on rento pelitapahtuma naisille, jossa tärkeintä on hyvä seura ja peli-ilo.  Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa, peliryhmät arvotaan, mutta voit esittää toiveen pelikavereista ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedoissa.

Letkeät leidit 1. osakilpailu pelataan perjantaina 12.6. klo 17:30 alkaen Everstillä 9 reiän mittaisena kisana. Ensimmäisen osakilpailun sponsori Talvipallo tarjoaa makeita palkintoja kisan parhaille. Letkeät leidit turnauksessa on tänäkin vuonna 4 osakilpailua (kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa) ja extrapisteitä voi ansaita osallistumalla seuran mestaruuskilpailuihin. Tarkempi kuvaus Letkeät leidit turnauksesta ja sen osakilpailuista löytyy seuran nettisivuilta naisten osiosta Tietoa tapahtumista -sivulta.

Kytäjällä tänä vuonna pelattava Laatu Lady Golf on ensimmäinen kesäkuussa pelattavista ystävyysotteluista. Tämä kolmen seuran ottelu pelataan tiistaina 16.6. klo 15 alkaen 12 henkisin joukkuein. Ikävä kyllä kilpailun aloituksen siirtäminen myöhäisemmäksi ei onnistunut, voit laittaa lisätietoihin toiveen myöhäisemmästä lähtöajasta, viimeinen lähtö on siis 16:20.  Ilmoittautuminen aukeaa lähipäivinä, kun saamme virallisen kutsun hintoineen Kytäjältä. Ilmoitan vielä naisten WhatsApp ryhmässä, kun ilmoittautuminen aukeaa. Kerrothan mahdolliset ruokarajoitteet minulle pe 12.6. mennessä (mielellään WhatsApp privaattiviesti tai tekstari).

Kesäkuun toinen ystävyysottelu Tawastilla pelataan niin ikään 12 henkisin joukkuein sunnuntaina 28.6. klo 10 alkaen. Kuuden parhaan tulokset huomioidaan lopputuloksissa, ilmoittautuminen aukeaa lähipäivinä.

Palkintojenjakotilaisuudet kilpailuissa

Tämänhetkisen ohjeistuksen mukaisesti tapahtumissa ei järjestetä palkintojenjakotilaisuuksia, kisojen palkinnot voi noutaa klubilta kisan jälkeen. Mikäli kisan hintaan kuuluu ruokailu, voi kesäkuun alusta lähtien ruuan nauttia ravintolan tiloissa tai terassilla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautuminen tapahtumiin

Naisten tapahtumiin ilmoittaudutaan, kuten muihinkin AGK:n tapahtumiin, AGK:n NexGolfissa. Valitse haluamasi tapahtuma/kilpailu ja ilmoittaudu mukaan. Kilpailu/tapahtumamaksu suoritetaan ennakkoon samassa yhteydessä ilmoittautumisen kanssa NexGolfin maksupalvelussa. Tarkemmat ohjeet löydät poikkeusajan kilpailuohjeista, epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä caddiemasteriin

Naisten tapahtumien ja kilpailujen tulosten syöttäminen

Kilpailujen tulosten syöttäminen tapahtuu lähtökohtaisesti aina älylaitteella NexGolf sovelluksella. Tarkemmat ohjeet tulosten syöttöön löydät poikkeusajan kilpailuohjeista. Mikäli et pysty syöttämään tuloksia itse NexGolfiin (esim. et omista älypuhelinta), laita tästä naisten tapahtumissa viesti lisätietoihin, niin pyrimme kasaamaan peliryhmät niin, että ryhmässä on aina vähintään yksi pelaaja, joka voi syöttää kaikkien tulokset (tai ratkomme ongelman muuten paikan päällä).

Muista myös Eclectic-kisa ja birdipuut sekä naisten WhatsApp ryhmä, joista kaikista löydät lisätietoja Tietoa tapahtumista -sivulta. Koko kauden tapahtumakalenteri julkaistaan lähipäivinä.

Terveisin

Saara

Lady kapteeni

Puh. 0400 861 004

selvas@hotmail.fi

Ajankohtaista

Missä pelaat 2021?

Missä pelaat 2021?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

JÄSENENÄ HARJOITTELET EDULLISESTI MYÖS TALVELLA.
Katso lisää >

Talviharjoittelu-info

Talviharjoittelu-info

EDULLINEN TALVIHARJOITTELUTILA AGK:N JÄSENILLE.
Katso lisää >

Yhteistyössä