Ladykirje 2/2022

Ladykirje 2/2022

21.04.2022

Paluu

Kauden 2022 tapahtumakalenteria esiteltiin jo Parolan Rottingissa pidetyssä kevätkokouksessa. Kevätkokouksessa kuultiin myös naistoimikunnan sponsoroimista opetuspalveluista, joiden suosio oli suuri ja lähes kaikki opetustunnit ovat jo täynnä. Tapahtumakalenteriin mahtuu tuttuja elementtejä ja muutaman vuoden tauon jälkeen myös naisten oma pelimatka. Tahkolle 29.6.-1.7. suuntautuvan pelimatkan kutsu ja ilmoittautuminen löytyvät NexGolfista, mukaan mahtuu vain 32 nopeinta, joten kannattaa varata oma paikka mahdollisimman pian.

Naisten peli-illat
Naisten peli-iltoja järjestetään tänä vuonna kerran kuussa toukokuusta-syyskuuhun yleensä keskiviikkoisin ja peli-illat vuorottelevat Hugolla ja Everstillä. Hugolla pelataan aina 9 reiän kierros klo 18 alkaen, mutta Everstillä (kesä- ja elokuussa) voi valita haluaako pelata 9 vai 18 reiän kierroksen. Tästä syystä Everstin peli-illat alkavat jo klo 17.

Kauden ensimmäinen peli-ilta tiistaina 3.5. Hugolla on maksuton, eli Aulanko Golf tarjoaa green feen ja naistoimikunta kahvittelun. Muissa peli-illoissa green fee ja kahvittelu on omakustanteista. Peli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki Aulangon naisgolffarit, mutta aivan erityisesti kutsumme mukaan aloittelevia pelaajia ja/tai peliseuraa kaipaavia naisia. Toiveena on, että mukana on sekä uusia että vähän kokeneempiakin pelaajia, jolloin pääsemme vaihtamaan kokemuksia ja tutustumaan uusiin pelikavereihin. Lue kutsu tästä ja ilmoittaudu mukaan (säävaraus)!

Letkeät leidit 2022
Letkeät leidit turnaus pelataan tänä vuonna 5 osakilpailun mittaisena ja lisäksi tuttuun tapaan seuran mestaruuskisoihin osallistumalla voi ansaita extrapisteitä. Osakilpailuista kaksi pelataan toukokuussa (13.5. Hugo ja 26.5. Eversti), Aulangon Helmi kesäkuussa, Lady Maraton heinäkuussa (Everstillä!!) ja viimeinen osakilpailu Aulangon Maljan yhteydessä syyskuussa. Jokaisen osakilpailun parhaat palkitaan ja koko turnauksen voittaja ratkeaa kolmen parhaan kisan tulosten ja osallistumispisteiden kautta. Kisamaksuun kuuluu aina ruokailu. Turnauksen ja pistelaskun tarkempi kuvaus löytyy naisten sivuilta ”Tietoa tapahtumista” -osiosta.

Muita Aulangon naisten tapahtumia
Ystävyysotteluja pelataan tuttuun tapaan Tawast Golfin kanssa keväällä (24.5.) ja syksyllä (12.8.), Laatu Lady Golf pelataan tänä vuonna Hyvinkäällä 9.6. ja Naiset vastaa Miehet reikäpeli pelataan 6.8. Everstillä. Naiset vs. Miehet kutsukilpailuun joukkue kootaan aiempien vuosien tapaan Letkeiden Leidien parhaimmistosta ja joukkuetta täydennetään tarvittaessa naistoimikunnan jäsenillä ja naisten reikäpelicupissa pärjänneillä pelaajilla. Naisten reikäpelicupin ensimmäinen kierros käynnistyy heti kesäkuun alussa, muista siis ilmoittautua jo toukokuussa. Birdiepuut löytyvät Hugolta ja Everstiltä, täytetään puut linnuilla, niin pääsemme syyskokouksessa taas arpomaan onnekkaille birdien tekijöille pieniä golfiin liittyviä palkintoja. Tänä vuonna keskiviikon klo 18–19 ilmaisia rangepalloja (keskiviikkotreenit) on Everstillä tarjolla kesä-elokuussa, jos samalle päivälle ei osu naisten peli-iltaa tai pelimatkaa.

Loppuun vielä tietoa Golfliiton tarjoamasta sääntöillasta.

SÄÄNTÖILTA KESKI-SUOMEN ALUEEN GOLFSEUROJEN NAISJÄSENILLE

Nyt on mainio tilaisuus päivittää oma sääntöosaaminen tulevaa golfkautta varten!

Golfliiton sääntökouluttaja Timo Huvinen pitää parituntisen sääntökoulutuksen Keski-Suomen alueen golfseurojen naisjäsenille keskiviikkona 27. huhtikuuta klo 18.00 Teamsissa.

Osallistuminen ei maksa mitään. Koulutus sopii kaiken tasoisille naisgolffareille. Varustaudu Timon koulutukseen aktiivisella ja uteliaalla mielellä.

Ilmoittautumiset maanantaihin 25.4. klo 16.00 mennessä tästä: ILMOITTAUDU

 

Nähdään kentällä ja tapahtumissa!

Ladykapteeninne Saara
puh. 0400 861 004

 

 

Ajankohtaista

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä