Ladykirje 2/2024

Ladykirje 2/2024

04.06.2024

Paluu

Ladykirje 2/2024

Hei Aulangon naisjäsenet,

kesäkuussa naisten kalenterista löytyy sekä pelitapahtumaa, kilpailuja että yhteiset treenit.

Naisten sunnuntai 9.6. on pelitapahtuma, jossa päätarkoituksena on tavata ja tutustua muihin seuran naisgolfareihin. Tapahtumassa pelataan 9 reiän kierros Hugolla klo 10 alken ja sen jälkeen vielä syödä yhdessä lounas. Tervetuloa siis kaikki uudet ja vanhat golfarit viettämään mukava päivä yhdessä rakkaan harrastuksemme parissa ja hyvässä seurassa. Ilmoittautuminen NexGolfiin tai caddiemasterille.

Keskiviikkona 12.6. klo 18 järjestetään kauden ensimmäinen keskiviikkotreeni Everstin rangella, aiheena puttaus. Treenin aluksi pro jakaa vinkkejä päivän aiheesta ja tunnin ajan tarjolla ilmaiset rangepallot osallistujille. Keskiviikkotreenin ei tarvitse ilmoittautua.

Torstaina 13.6. pelataan Laatu Lady Golf, joka on kolmen seuran (Aulanko, Hyvinkää, Kytäjä) naisten ystävyysottelu, joka tänä vuonna pelataan Aulangon Everstillä. Mukaan mahtuu 12 nopeinta, joukkue on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Sunnuntaina 16.6. pelataan Hugolla pisin yhtämittaan pelattu naisten lyöntipelikilpailu Aulangon Helmi, jonka yhteydessä pelataan myös Letkeiden leidien 2. osakilpailu. Tarkemmat tiedot löydät kutsusta NexGolfista.

Tervetuloa mukaan kaikkiin tapahtumiin! Lisätietoja tapahtumista voitte kysellä aina ensisijaisesti kutsuun merkityltä vastuuhenkilöltä, naisten WhatsApp ryhmässä tai suoraan muiltakin toimikuntalaisilta.

Aurinkoisia golfpäiviä
Ladykapteeninne Saara

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä