Ladykirje 3/2021

Ladykirje 3/2021

20.09.2021

Paluu

Tänä vuonna pariin otteeseen ukkosen vuoksi keskeytetty Laatu Lady Golf kisa jää tänä vuonna pelaamatta. Yhdessä Kytäjän ja Hyvinkään ladykapteenien kanssa emme ikävä kyllä löytäneet kisalle sopivaa rakoa enää tämän kauden kalenterista. Seuraavan kerran tapaamme Laatu Lady Golfin merkeissä siis ensi vuonna Hyvinkäällä.

Aulangolle 4. sija Mid naisten joukkue SM-kisoissa

Viime viikonloppuna Aulangon naiset ottelivat hienosti neljännelle sijalle Everstillä pelatuissa MID naisten joukkue SM kisoissa. Onnittelut koko joukkueelle ja kiitos vapaaehtoisille toimitsijoille arvokkaasta työstä.

Vuoden 2021 herrasmiesgolffari – ehdokasasettelu päättyy ti 21.9.

Vielä ehdit ilmoittaa oman ehdokkaasi vuoden herrasmiesgolffariksi ti 21.9. mennessä. Ilmianna ehdokas tällä LOMAKKEELLA ja kerro perustelut miksi juuri hän voisi olla tämän vuoden herrasmiesgolffari. Vuoden herrasmiesgolffari palkitaan ensi lauantaina Aulangon malja/Everybody tilaisuudessa. Samassa tilaisuudessa palkitaan myös AGK mestaruuskisojen naisten avoimen sarjan mitalistit ja naisten reikäpeli cupin voittaja.

Haluatko mukaan naistoimikuntaan?

Naistoimikunta vastaa naisten tapahtumakalenterin laatimisesta ja siihen kuuluvien tapahtumien järjestämisestä sekä siihen liittyvästä tiedotuksesta. Tänä syksynä haussa on 1-2 uutta jäsentä kolmivuotisen pestiin. Kiinnostaisiko sinua esim. some-vastaavan tehtävä tai peli-iltojen järjestäminen? Haluatko olla mukana järjestämässä naisten omia kisoja esim. lähettäjänä tai hankkimalla sponsoreita Hämeenlinnan Lady Openiin tai Letkeiden leidien osakilpailuihin? Onko sinulla hyviä ideoita, miten voisimme kehittää naisten toimintaa entistä parempaan suuntaan? Tervetuloa syyskokoukseen yhdessä ideoimaan ja/tai ilmoittautumaan ehdokkaaksi naistoimikuntaan.

Syyskokous keskiviikkona 6.10. klo 18 Everstillä

Syyskokouksessa valitaan siis uusi/uudet jäsenet naistoimikuntaan erovuoroisten tilalle. Lisäksi palkitaan Letkeiden leidien ja Eclectic-kisan parhaimmisto sekä arvotaan palkintoja lintunsa birdiepuuhun jättäneiden kesken. Kuulemme myös talviharjoittelumahdollisuuksista ja kerätään palautetta ja ideoita ensi kauden suunnitteluun. Ilmaisessa tilaisuudessa osallistujille tarjolla Anssin iltapala, muistathan siis ilmoittautua ma 4.10. mennessä ja ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat minulle.

Birdiepuu

Jos et vielä ole jättänyt kauden aikana tekemistäsi birdeistä (ja eageleista) lintua birdiepuuhun (omat puut Everstillä ja Hugolla), teethän sen mielellään su 3.10. mennessä, niin ehdit varmasti mukaan syyskokouksen arvontaan.

Eclectic-kisa

Eclectc kisassa kerätään parasta mahdollista tulosta koko kauden ajalta sekä Everstille (18 r.) että Hugolle (9 r.). Tarkemman kuvauksen löydät www-sivuilta Tietoa tapahtumista -artikkelista. Muistathan palauttaa korttisi 30.9. mennessä Katjalle ((katja.kuusinen@pp3.inet.fi), niin olet mukana kisassa, jonka parhaat palkitaan syyskokouksessa. Vain osallistumalla voi voittaa

Ajankohtaista

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä