Ladykirje 4/2019

Ladykirje 4/2019

26.07.2019

Paluu

Elokuussa vietetään seuran 60-vuotisjuhlaa, pelataan mm. seuran mestaruuskisat, avio/avoparien foursome ja Koivikkokoti hyväntekeväisyysscramble. Lisäksi naisten omassa tapahtumakalenterissa on ohjelmassa ystävyysottelu Tawastin kanssa 15.8. ja kolme keskiviikkoharjoitusta. 

Keskiviikkoharjoitukset lähestyvät loppua ja elokuussa on ohjelmassa kolme harjoituskertaa:

-        7.8. Pron opetustunnilla aiheena lähipeli (hinta 10 €)

-        14.8. ja 21.8. keskitytään henkisten voimavarojen tunnistamiseen ja käyttöönottoon (osallistujille ilmainen) 

Henkisten voimavarojen tunnistaminen ja käyttöönotto

Golffarit treenaavat svingiä, tarkistavat puttilinjoja, harjoittelevat chippejä ja kaikkea muuta lajiin liittyvää. Ja vaikka harkkakierros olisi mennyt kuinka hyvin ja on tunne, että nyt asiat on hallinnassa, huomaatkin yhtäkkiä kisassa, että lyöntituntuma on kadoksissa, et osaa enää putata ja bunkkeristakin tulet ylös vasta kolmannella lyönnillä… Mitä on tapahtunut, mistä on kysymys? Syynä voi olla mikä tahansa seuraavista haasteista: kisajännitys, stressinhallinta, kilpailutilanne, epäonnistumisten käsittely tai tunteiden säätely. Kilpailutilanteessa näiden asioiden harjoittelu ei aina onnistu, joten henkisten ominaisuuksien treenaaminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ennen kisaa. Ja itse asiassa niitä kannattaa harjoitella yhtä paljon kuin muutakin golfiin liittyviä ominaisuuksia. 

Harjoitellaan yhdessä ja keskustellaan henkisten voimavarojen tunnistamisesta ja käyttöönotosta kahtena keskiviikkona elokuussa ennen ja jälkeen seuran mestaruuskisojen: 14.8. ja 21.8. klo 18 Everstillä. Kouluttajana toimii Ann-Mari Nordenswan Voimavaravalmennus Vaisto Oy:stä (www.voimavaravalmennus.fi). 

Valmennuspäiville osallistuminen on ilmaista, mutta kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautuminen caddiemasterille tai omilla tunnuksilla NexGolfiin ma 12.8. mennessä. 

Ystävyysottelu Tawastin kanssa pelataan 15.8. klo 15 alkaen Tawastilla 9-reikäisenä kisana. Joukkueeseen mahtuu 15 pelaajaa, tuloksessa huomioidaan 6 parhaan tulokset. Ilmoittautuminen 13.8. klo 16 mennessä. Kutsun löydät NexGolfista. 

Seuran mestaruuskisoissa la-su 17.-18.8 on jaossa extrapisteitä Letkeät leidit turnaukseen. Osallistumalla mestaruuskisoihin, saat 2 pistettä Letkeät Leidit turnauksen yhteistuloksiin. 

Aurinkoista kaudenjatkoa

Ladykapunne

Saara

puh. 0400 861 004

selvas@hotmail.fi

Ajankohtaista

Missä pelaat 2020?

Missä pelaat 2020?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

Tarjous uusille jäsenille

Tarjous uusille jäsenille

JÄSENYYS 90 € sis. GREEN FEEN 2020 EVERSTI + HUGO
Katso lisää >

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2020

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Yhteistyössä