Ladykirje 3/2024

Ladykirje 3/2024

28.06.2024

Paluu

Aurinkoista kesää Aulangon ladyt,

tässä uutiskirjeessä lyhyt esittely heinäkuun naisten tapahtumiin.

Lähipeli aiheena 3.7. keskiviikkotreeneissä
Heinäkuun ensimmäisenä keskiviikkona pidetään Everstin rangella keskiviikkotreenit klo 18-19, joissa aiheena tällä kertaa lähipeli. Treenien aluksi pro jakaa vinkkejä lähipeliharjoitteluun ja sen jälkeen tarjoilla ilmaisia rangepalloja osallistujille. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Nähdään siis Everstin rangella ke 3.7. klo 18!

Lady maraton ti 9.7.
Viime vuoden tapaan Lady Maraton pelataan tänäkin vuonna Hugolla ja Everstillä. Aloitamme aamulla klo 8 Hugolla, jossa pelataan kaksi 9 reiän kierrosta, joiden jälkeen nautitaan Hugolla lounas. Lounaan jälkeen siirrytään Everstille, jossa pelataan 18 reiän kierros. Kisan hintaan kuuluu siis Hugon lounas ja pieni välipala Everstillä. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset alleregiat etukäteen Hannelle, niin voimme huomioida ne tarjoiluissa. Tänä vuonna Lady maratonia sponsoroi Hoberg & Driesch Finland Oy, joten kisan parhaimmistolle luvassa myös kivat palkinnot. Tuttuun tapaan Lady maratonin yhteydessä pelataan myös Letkeiden leidien osakilpailu. Letkeissä leideissä huomioidaan siis paras 9 reiän pistebogey tulos. Ilmoittautuminen NexGolfiin tai caddiemasterille.

Hämeenlinnan Lady Open 13.–14.7.
Kuun puolivälissä pelataan Tawastin kanssa yhdessä järjestettävä Hämeenlinnan Lady Open parikilpailu, jossa lauantain pelataan greensome Tawastilla ja sunnuntaina scramble Everstillä. Kisassa myös palkitaan paras tiimiasu. Ilmoittautuminen tänä vuonna Aulangolle, eli voit ilmoittautua suoraan NexGolfin kautta. HUOM! Kisaan mahtuu mukaan enää vain muutama pari, joten ilmoittaudu pian mukaan!

AGK-TAWG ystävyysottelu ke 17.7.
Kauden toisessa ystävyysottelussa Tawastin naisten kanssa pelataan Everstillä reikäpeliottelu. Mukaan mahtuu max. 12 ensimmäistä, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan. Huomaa, että joukkueen kokoa saatetaan pienentää, mikäli Tawastilta ei saada täyttä joukkuetta kassan. Ilmoittautuminen NexGolfiin tai caddiemasterille.

Heinäkuussa järjestetään myös naisten pelimatka Sastamalaan, mutta ilmoittautuminen tänne on jo sulkeutunut. Jos sinulla on kysyttävää pelimatkasta, ole yhteydessä naistoimikunnan Heiniin tai Katjaan.

Aurinkoista golfkesän jatkoa
Ladykapteeninne Saara
puh. 0400 861 004

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä