Ladykirje 5/2022

Ladykirje 5/2022

19.09.2022

Paluu

Tämän kertaisessa kirjeessä muistutus vuoden viimeisestä Letkeät leidit osakilpailusta, Eclectic kisasta, birdiepuista ja syyskokouksesta.

Letkeiden leidien 5. osakilpailu 24.9.
Ensi viikonloppuna 24.9. pelataan Letkeät leidit turnauksen viimeinen osakilpailu Aulangon Maljan yhteydessä. Viidennestä ja viimeisestä osakilpailusta turnauspisteitä kertyy naisille, jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen aiempaan osakilpailuun. Osakilpailuvoittaja palkitaan heti kisan jälkeen ja koko turnauksen voittajat syyskokouksessa 4.10. Everstillä.

Eclectic kilpailu
Eclectic kilpailussa kerätään ihannetulosta Everstin ja Hugon väylille touko-syyskuussa. Kisassa haetaan omaa lyöntipelin ihannetulosta keräämällä parhaat reikäkohtaiset tulokset tuloskorttiin. Hugolla ihannetulosta kerätään 9-reiän kierrokselle ja Everstillä 18-reiän kierrokselle. Molempien kenttien paras tulos tasoitusten mukaisissa sarjoissa palkitaan syyskokouksessa, jossa arvotaan yllätyspalkinto kaikkien Eclectic kortin palauttaneiden kesken. Kilpailu on maksuton. Kerää siis oma ihannetuloksesi kauden ajalta ja palauta tulokset Katjalle (katja.kuusinen@pp3.inet.fi tai puh. 040 591 9581) 30.9. mennessä. Muista kertoa nimesi ja tarkka tasoituksesi viestissä.

Birdiepuut
Olethan muistanut jättää linnun Everstin ja Hugon birdiepuhin? Jos linnut eivät vielä ole ehtineet puun oksille asti, voit toimittaa ne puuhun 30.9. mennessä ja olet vielä mukana syyskokouksen birdiepuu arvonnassa. Voit käyttää klubeilta löytyviä valmiiksi leikattuja lintuja tai voit taiteilla itse omat linnut ja palauttaa ne vaikka kerralla puuhun. Merkitse tehdystä birdistä kenttä, reikä jolla birdie tehtiin, päivä ja koko nimesi. Jos kyseessä on Eagle, mainitse toki myös se linnussa.

Syyskokous
Syyskokous pidetään tiistaina 4.10. klo 17 alkaen Everstillä. Ohjelmassa mm. talven kurssien esittelyä, Letkeiden leidien turnauksen palkinnot, Eclectic ja birdie puu palkinnot sekä naistoimikunnan kokoonpanosta päättäminen kaudelle 2023. Kokouksessa käydään myös läpi kauden tapahtumia ja kerätään palautetta kuluneesta kaudesta ja ideoita ensi kaudelle. Tarkemmat tiedot löytyvät kutsusta. Tervetuloa mukaan!

Syksyisin terveisin
ladykapteeninne Saara
puh. 0400 861 004

ps. olethan jo liittynyt Aulangon naisten WhatsApp ryhmään, jossa kuulet yleensä aina ensimmäisenä naisille suunnatuista tapahtumista. Mukaan pääset laittamalla viestiä jollekin naistoimikuntalaiselle (yhteystiedot löytyvät www-sivuilta).

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä