Tietoa tapahtumista

Tietoa tapahtumista

GOLFKAUSI 2020

AGK Naisten Eclectic-kilpailu 

AGK naisten Eclectic on koko kauden 2020 jatkuva kilpailu, jossa haetaan omaa lyöntipelin ihannetulosta keräämällä parhaat reikäkohtaiset tulokset tuloskorttiin. Hugolla ihannetulosta kerätään 9-reiän kierrokselle ja Everstillä 18-reiän kierrokselle. Kauden lopussa palkitaan molempien kenttien paras tulos tasoitusten mukaisissa sarjoissa. Lisäksi arvotaan yllätyspalkinto kaikkien Eclectic kortin palauttaneiden kesken. Kilpailu on maksuton. 

Sarjat*:

tasoitus alle 18

tasoitus 18-36

tasoitus yli 36

Toimi näin:

 1. Ota ruutupaperi/Excel-tiedosto/vanha tuloskortti tms. johon kirjaat reikäkohtaiset tulokset erikseen Hugolle (9 r.) ja Everstille (18 r).
 2. Merkitse pelattu kierros korttiin (väh. 9 reikää).
 3. Kun parannat minkä tahansa reiän tulosta seuraavilla kierroksilla, merkitse uusi tulos korttiin.
 4. Kerää ihannetuloksia kauden ajan ja palauta tulokset Saaralle (selvas@hotmail.fi tai puh. 0400 861 004) 30.9. mennessä. Muista kertoa nimesi ja tarkka tasoituksesi viestissä.
 5. HUOM! jos kirjaat kauden aikana kaikki tuloksesi Golf GameBookiin, saat sieltä (ainakin Gold-tilauksella) suoraan Eclectic kierroksen klikkaamalla kentän nimeä.

 Hyviä lyöntejä!

* mikäli osallistujamäärä sarjoissa on pieni, voidaan sarjojen tasoitusrajoja muuttaa tai sarjoja yhdistää. Tasoitus määräytyy 30.9.2020 tilanteen mukaan.

Lisätietoja naistoimikunnan Anniinalta tai Saaralta

 Letkeät leidit turnaus 2020

Letkeät leidit turnaus koostuu neljästä osakilpailusta, joista kolmen parhaan tulokset huomioidaan lopputuloksissa. Myös osakilpailujen parhaat palkitaan. Kaikki osakilpailut ovat pistebogey kilpailuja, joista kokonaiskilpailun pisteitä kertyy sijoituksen mukaan, sekä yksi piste osallistumisesta. Lisäksi pisteitä kertyy myös seuran mestaruuskisoihin osallistumalla. Voit siis kerätä 4 pistettä jo osallistumalla kaikkiin osakilpailuihin ja lisäksi 2 extrapistettä osallistumalla seuran mestaruuskisoihin. Turnaus on avoin kaikille Aulangon 18 vuotta täyttäneille naisille.

 Letkeät leidit turnaus 2020 koostuu seuraavista osakilpailuista:

 • pe 12.6.. Letkeät leidit 1 (Eversti 9 r.)
 • ma 27.7. Letkeät leidit 2: Lady marathon (Hugo 36 r., joista paras 9 reikää huomioidaan)
 • su 23.8. Letkeät leidit 3: Aulangon Helmi (Hugo 18 r.)
 • su 6.9. Letkeät leidit 4 (Eversti 18 r.)

Koko turnauksen voittaja ratkaistaan osakilpailuista kertyneiden pisteiden perusteella.

Turnauspisteitä jaetaan seuraavasti:

 • jokaisesta osakilpailusta 1 piste/osallistuja
 • sen lisäksi jokaisesta neljästä osakilpailusta sijoitusten perusteella pisteitä 10 parhaalle ns. Euroviisu asteikolla
  • voittaja 12 pistettä, kakkonen 10 pistettä ja kolmas 8 pistettä jonka jälkeen seitsemälle seuraavalle 7, 6, 5, 4, 3, 2 ja 1 pistettä.
 • maksimissaan yhdestä osakilpailusta voi siis saada 12+1=13 pistettä.
 • 2 pistettä mestaruuskilpailuihin osallistumisesta

Tasapeli tilanteissa järjestys ratkaistaan tarkan tasoituksen perusteella (pienempi tasoitus voittaa). Mikäli tasoitus on identtinen, jaetaan pisteet.

Lisätietoja turnauksesta saat naistoimikunnan jäseniltä.

 

Birdiepuut

Lintujen kerääminen birdiepuihin tapahtuu tällä kaudella vähän aiemmista vuosista poiketen. Valmiiksi leikattuja lintuja ei tällä kaudella ole tarjolla, joten voit tariteilla itse omat lintusi (Angry Bird hengessä myös neliskanttiset linnut kelpaavat) ja kerätä ne talteen. Selvittelemme vielä miten linnut saadaan puihin tänä vuonna ja infoamme siitä myöhemmin. Merkitse tehdystä birdistä kenttä, reikä jolla birdie tehtiin, päivä ja koko nimesi.

Aulangon naisten WhatsApp ryhmä

Liity mukaan Aulangon naisten WhatsApp ryhmään, jonka kautta voit kysellä pelikaveria kierrokselle tai kisoihin. Kanavan kautta myös tietoa naisille suunnatuista tapahtumista. Mukaan pääset laittamalla pyynnön jollekin naistoimikunnan jäsenelle.

 Lisätietoa näistä ja muista naisten tapahtumista saat piakkoin julkaistaasta tapahtumakalenterista tai kysymällä naistoimikunnan jäseniltä.

Ajankohtaista

Missä pelaat 2021?

Missä pelaat 2021?

AGK:n JÄSENENÄ PELAAT EDULLISEMMIN
Katso lisää >

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

LIITY AGK:n JÄSENEKSI

JÄSENENÄ HARJOITTELET EDULLISESTI MYÖS TALVELLA.
Katso lisää >

Talviharjoittelu-info

Talviharjoittelu-info

EDULLINEN TALVIHARJOITTELUTILA AGK:N JÄSENILLE.
Katso lisää >

Yhteistyössä