Tietoa tapahtumista

Tietoa tapahtumista

GOLFKAUSI 2024

Pelimatka Sastamalaan Lakeside golfiin heinäkuussa

Tänä vuonna pelimatka suuntautuu Lakeside Golfiin, jossa perjantaina pelaamme Pirunpelto-kentän klo 12 alkavilla lähdöillä ja lauantaina Järvenranta kentän klo 10 alkaen. Greenfeet kahdelle päivälle vain 75 €, joka veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Retkelle ei tänä vuonna ole yhteiskuljetusta, vaan siirrymme pelipaikalle kimppakyydeillä. Olemme varanneet kiintiön kahden hengen huoneita Ellivuori Resortista, hintaan 110-139 €/2hh/yö. Majoituksesta tarkempia tietoja pian, tai voit olla heti yhteydessä naistoimikunnan Heiniin tai Katjaan.

NexGolf ilmoittautuminen aukeaa pikapuoliin ja ilmoittautumisen yhteydestä tulet löytämään lisätietoja pelimatkan järjestelyistä.

Letkeät leidit turnaus 2024

Letkeät leidit turnaus koostuu viidestä osakilpailusta, joista kolmen parhaan tulokset huomioidaan lopputuloksissa. Myös osakilpailujen parhaat palkitaan. Kaikki osakilpailut ovat pistebogey kilpailuja, joista kokonaiskilpailun pisteitä kertyy sijoituksen mukaan, sekä yksi piste osallistumisesta. Lisäksi pisteitä kertyy myös seuran mestaruuskisoihin osallistumalla. Voit siis kerätä 5 pistettä jo osallistumalla kaikkiin osakilpailuihin ja lisäksi 2 extrapistettä osallistumalla seuran mestaruuskisoihin. Turnaus on avoin kaikille Aulangon 18 vuotta täyttäneille naisille.

 Letkeät leidit turnaus 2024 koostuu seuraavista osakilpailuista:

 • pe 10.5. Letkeät leidit 1 (Hugo 9 r.)
 • la 29.6. Letkeät leidit 2: Aulangon Helmi (Hugo 18 r.)
 • ti 9.7. Letkeät leidit 3: Lady marathon (Eversti 18 r.+ Hugo 18 r. joista paras 9 reikää huomioidaan)
 • la 20.7. Letkeät leidit 4: pelimatkan 2. päivä (Lakeside Järvenranta 18 r.)
 • la-su 17.-18.8. Letkeät leidit EXTRA: Seuran mestaruuskilpailut (18r+18r, 2 pistettä kaikille osallistujille)
 • su 8.9. Letkeät leidit 5 (Eversti 18 r.)

Koko turnauksen voittaja ratkaistaan osakilpailuista kertyneiden pisteiden perusteella.

Turnauspisteitä jaetaan seuraavasti:

 • jokaisesta osakilpailusta 1 piste/osallistuja
 • sen lisäksi jokaisesta viidestä osakilpailusta sijoitusten perusteella pisteitä 10 parhaalle ns. Euroviisu asteikolla
  • voittaja 12 pistettä, kakkonen 10 pistettä ja kolmas 8 pistettä jonka jälkeen seitsemälle seuraavalle 7, 6, 5, 4, 3, 2 ja 1 pistettä.
 • maksimissaan yhdestä osakilpailusta voi siis saada 12+1=13 pistettä.
 • 2 pistettä mestaruuskilpailuihin osallistumisesta

Tasapeli tilanteissa järjestys ratkaistaan tarkan tasoituksen perusteella (pienempi tasoitus voittaa). Mikäli tasoitus on identtinen, jaetaan pisteet.

Lisätietoja turnauksesta saat naistoimikunnan jäseniltä.

Naisten reikäpeli cup

Naisten oma reikäpeli cup pelataan tänäkin vuonna Everstillä. Reikäpelin osallistujat jaetaan pelipareihin ja pelin voittaja jatkaa aina seuraavalle kierrokselle kunnes voittaja on selvillä. Peliparit sopivat itse peliajan kierroksen aikataulun mukaisesti ja kirjaavat tuloksen Everstin naisten pukukopista löytyvään kaavioon.

 

AGK Naisten Eclectic-kilpailu 

 AGK naisten Eclectic on koko kauden 2024 jatkuva kilpailu, jossa haetaan omaa lyöntipelin ihannetulosta keräämällä parhaat reikäkohtaiset tulokset tuloskorttiin. Hugolla ihannetulosta kerätään 9-reiän kierrokselle ja Everstillä 18-reiän kierrokselle. Kauden lopussa palkitaan parhaita tuloksia ero tasoitussarjoissa. Kilpailu on maksuton. 

 Sarjat*:

 • tasoitus alle 18
 •  tasoitus 18-36
 •  tasoitus yli 36

 Ohjeet tulosten kirjaamiseen ja toimittamiseen naistoimikunnalle tarkennetaan kauden edetessä. Hyviä lyöntejä!

 * mikäli osallistujamäärä sarjoissa on pieni, voidaan sarjojen tasoitusrajoja muuttaa tai sarjoja yhdistää. Tasoitus määräytyy 30.9.2024 tilanteen mukaan.

 Lisätietoja naistoimikunnan Katjalta tai Saaralta

Birdiepuut

Myös kaudella 2024 kerätään lintuja birdiepuihin sekä Everstillä että Hugolla. Merkitse tehdystä birdistä kenttä, reikä jolla birdie tehtiin, päivä ja koko nimesi. Myös eaglet (2 alle parin) ovat tervetulleita puihin, mainitse linnussa että kysessä oli eagle.

Aulangon naisten WhatsApp ryhmä

Liity mukaan Aulangon naisten WhatsApp ryhmään, jonka kautta voit kysellä pelikaveria kierrokselle tai kisoihin. Kanavan kautta myös tietoa naisille suunnatuista tapahtumista. Mukaan pääset laittamalla pyynnön jollekin naistoimikunnan jäsenelle.

 Lisätietoa näistä ja muista naisten tapahtumista saat tapahtumakalenterista, NexGolfin kutsuista tai kysymällä naistoimikunnan jäseniltä. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä