Seniori Maraton uudistuu kaudelle 2021

Seniori Maraton uudistuu kaudelle 2021

16.05.2021

Paluu

Seniori Maratonilla on paljon uskollisia ystäviä, jotka vuodesta toiseen kokoontuvat aamuvarhain Hugolle pelaamaan neljän kierroksen kilpailun mukavassa seurassa ja kierrosten välillä klubiravintolan tarjoilusta nauttien. Pelin lomassa nautimme alkukesän raikkaudesta, runsaasta valosta ja kauniista maisemista.

Neljä kierrosta samana päivänä saattaa kuulostaa liian rankalta, mutta kilpailun jälkeen moni huomaa, että eihän se niin raskasta ollutkaan!

Tälle kaudelle kilpailua haluttiin uudistaa senioreilta saadun palautteen perusteella. Kaikkia toiveita ei vielä pystytty toteuttamaan, mutta pienin askelin edetään kohti entistä parempaa Seniori Maratonia.

Kilpailu pelataan nyt tasoituksellisena lyöntipelinä ja näin entistä useammalla on mahdollisuus kärkisijoituksiin. Samalla sarjajakoa uudistettiin ja nyt sarjoja on viisi. N50, N70, M50, M70 ja M75.
M50 ja M70 pelaavat keltaiselta tiiltä ja muut punaiselta.

Kilpailu pelataan torstaina 10.6. ja se aloitetaan klo 7:00, siis tuntia myöhemmin kuin viime vuonna.

Kuten aiemminkin, kunkin sarjan voittaja palkitaan ja myös parhaat naisten ja miesten scratch-tulokset palkitaan. Kaikille osallistujille annetaan Maraton-mitali kilpailun päätteeksi.

Moni kilpailija on vuosittain tilannut klubiravintolan eväspaketin, joka onkin varsin edullinen kokonaisuus ja kattaa hyvin ravinnon tarpeet kierrosten välissä. Viime vuonna eväspaketti oli jo erittäin houkutteleva, mutta nyt sitä on vielä parannettu ja lounaaksi saammekin herkullista lohikeittoa!
Kannattaa siis tilata eväspaketti hyvissä ajoin!

Kilpailukutsu on julkaistu ja ensimmäiset pelaajat ovat jo ilmoittautuneet. Ilmoittaudu sinäkin!

Tervetuloa Seniori Maratoniin!

Senioritoimikunta / Enni Sistonen, Matti Torkkeli

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä