Seniorikirje 2/2020

Seniorikirje 2/2020

09.12.2020

Paluu

Hyvä aulankolainen seniori!

Seniorien golfkausi on hyvässä vauhdissa aikaisen kevään ja poikkeusajan pelaamisen mahdollistaneiden järjestelyiden ansiosta. Hyvä, että pääsimme pelaamaan!

Senioritapahtumien ja kilpailuiden suhteen on ollut epävarmuutta aivan viime viikkoihin asti, mutta nyt kausi on alkamassa niidenkin osalta ja tiedämme miten tapahtumat voidaan järjestää pelaajien turvallisuus huomioiden. 

Tapahtumia kaudella 2020

Monet jo aiemmilta vuosilta tutut tapahtumat jatkuvat tällä kaudella, osa pienin muutoksin käytännön järjestelyissä.

Early Birdie, Seniorien Keskiviikkotapahtuma, Kotimaan retki ja Koivikkokoti-tapahtuma keräävät runsaasti senioreita yhteen golfin, yhteisöllisyyden ja hyväntekeväisyyden merkeissä.

Kattavampi kuvaus seniorien ohjelmasta kaudella 2020 löytyy seniorien tiedotteista:

https://www.aulankogolf.fi/seniorit/seniorien-toimintasuunnitelma-2020.html

 Kilpailuista

Eikä niitä senioreita, joille golf on golfia vasta kilpailuissa, ole unohdettu. Perinteiset kilpailut jatkuvat kesäkuun alusta alkaen. Super Seniorit 60+ viikkokilpailu ehti jo aloittaa toukokuussa, mutta siinäkin on vielä yhdeksän kilpailuviikkoa jäljellä, joten mukaan vaan!

Kilpailukalenterista löydät jo kesäkuun kilpailut. AGK/TawG Seniorien Viikkokilpailun, Prismapelien ja Lähipelikilpailun kauden ohjelmat löytyvät seniorien nettisivujen tiedotteista ja toimintasuunnitelmasta.

Seniori Maraton pelataan Hugolla keskiviikkona 10.6. Tule sinäkin pelaamaan Hugoa (80-vuotta!) aamukuudesta iltapäivään!

Seniori Cup käynnistyy kesäkuun lopulla. Muista ilmoittautua 15.6. mennessä!

 

Seuraottelut

Lyhyempi kilpailukausi johtaa muutaman perinteisen seuraottelun peruuntumiseen. Ottelu, jonka piti päättää pitkä, mutta ei niin voitokas ottelusarja Salo Golfin kanssa, jää pois.

Kesäkuun alkuun suunniteltu Kanavagolfin vierailu Everstille siirtyy ensi kauteen.

Nokia River Golfiin menemme keskiviikkona heinäkuun 15. päivä. Pelaamme ilmeisesti juuri uudistetun River-kentän.

Hämeenlinna- Hyvinkää kaupunkiottelu on toteutumassa Hyvigolfissa torstaina 25.6. AGK:n joukkueen kolme nais- ja viisi miessenioroa ja varahenkilöt valitaan otteluun ilmoittautuneista karsintakilpailulla Seniorien Viikkokilpailun yhteydessä 17.6. Everstillä.

Kymmenen seuran ottelu pelataan tänä vuonna Messilä Golfissa torstaina 10.9.

AGK:n joukkue, neljä nais- ja kahdeksan miespelaajaa ja varahenkilöt valitaan otteluun ilmoittautuneista karsintakilpailulla, joka pidetään AGK:n mestaruuskilpailujen yhteydessä.

Jos olet Aulanko Golfin osakas, voit pelata (==harjoitella!) tällä kaudella Messilässä kaksi kertaa ilmaiseksi

Tasoituskierrosten pelaaminen

Alkukaudesta tasoituskierroksen tulokset pystyi tallentamaan vain GameBookilla tai NexGolfilla, mikä saattoi osalle senioreista olla yhtä hankalaa kuin pelaaminen haravoimattomasta Hugon bunkkerista.

Nyt tähän on tullut helpotus, sillä AGK:n ohjeista tasoituskierroksen pelaamisesta voimme lukea:

"Tuloskortin voi myös tarvittaessa palauttaa klubirakennuksissa oleviin postilaatikkoihin.

Toivomme kuitenkin pelaajien ottavan rohkeasti Golf GameBookin sekä NexGolfin tasoituskierroksen syötön käyttöön!”


Kehity pelaajana

Pelikauden aikana seuran pro:t järjestävät ryhmä- ja yksityisopetusta. Ohjattu harjoittelu pelaamisen lomassa auttaa palauttamaan lyönnit oikealle uralle ja alenevat kierrostulokset saavat suun messingille!

 

Tiedottaminen

Seniorin kannattaa seurata AGK:n nettisivuja, joilla tiedotetaan tulevista tapahtumista ja mahdollisista viime hetken muutoksista.

Tulevissa seniorikirjeissä käsitellään mm. WHS-tasoitusjärjestelmää ja älypuhelinsovellusten käyttöä tulosten kirjaamisessa. Seniorien Early Birdien yhteydessä on usein tietoiskuja ajankohtaisista asioista ja silloin voi kysyäkin! 

Osa seniorikirjeistä on suunnattu kilpailemista enemmän tai vähemmän harrastaville senioreille. Jos et jo kuulu tälle jakelulistalle tai jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, niin voit liittyä siihen lähettämällä viestiä Matti Torkkelille (matti.torkkeli(ät)kolumbus.fi). 

Mukavaa pelikautta!

t. Senioritoimikunta

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä