Seniorikirje 6/2021

Seniorikirje 6/2021

09.08.2021

Paluu

Kesää on vielä jäljellä, tulee kauniita päiviä ja golfpallo pyörii vielä vinhasti.

Tervehdys teille kaikille liikkuvaiset seniorit! 

Paljon on tapahtunut viime kirjeen jälkeen. Seuramme pitkäikäisin kilpailu, avoin Tunarikiulu, pelattiin 13. heinäkuuta. Tarkemmat tulokset löytyvät nettisivuilta mutta erikoismaininnan ansaitsee 65-sarjassa pelannut ja Kiulun voittanut Matti Kilpinen huimalla nettotuloksella 59 lyöntiä. 

Seuraottelu 14. heinäkuuta NRG:n kanssa pelattiin Everstillä voitokkaasti kotiin. Kolme parasta naisten tulosta tekivät Terttu Oksanen, Maija-Liisa Kekki ja Pirkko Saari. Miesten kärjessä olivat Seppo Eloranta, Jyrki Backlund ja Timo Ripatti.Voittotulos oli AGK 456 ja NRG 443 pistettä. 

Linna Golfin kenttää oli pelaamassa 39 senioria, aurinkoisessa säässä tällä kertaa. Naisten kärkipisteet pelasivat Enni Sistonen, Raili Kainulainen ja Rakel Marin. Miehissä pisteissä onnistuivat Eero Kainulainen, Reijo Vuorinen ja Markku Valtonen. Tällä kertaa kokeiluna kaikki pelasivat punaiselta tiiltä, josta avautuikin miehille hieman erilainen Linna-kenttä! 

Hattula Golfin väylät kierrettiin 30. heinäkuuta reilun 30 osallistujan joukolla. Parhaat tulokset tällä kimurantilla kentällä tekivät Jari Kopra ja Sinikka Seppänen. 

Perinteinen kesägolfmatka lähestyy. Kolmen kentän retki Porin seudulle 23.-25.elokuuta on hyvin valmisteltu; 36 pelaajaa odottaa jo innokkaasti yhdessäoloa ja pelaamisen haasteita. 

Messilä odottaa 10-seuran kilpailijoita 10.syyskuuta.  Meidän edustajat kisaan valitaan tällä kertaa AGK:n mestaruuskisojen tulosten perusteella, Matti Torkkeli huolehtii kisan järjestelyistä ja kilpailijoiden kokoamisesta. Tomerasti mukaan! 

AGK-mestaruuskisat on senioreillekin kesän merkkitapahtuma, sopivia sarjoja löytyy kaikille. Ilmoittautumiset normaaliin tapaan nexgolfin kautta. 

Aulangon senioreiden 60+ torstaikisa jatkuu. Enemmän toivotaan osallistujia Hugon ja Everstin torstaihin. Kisa huipentuu shootout-tapahtumaan Hugolla 17. syyskuuta kello 9.30. Kisan mestaroijana ja kisaisäntä on Juhani Nieminen, apunaan valvojana Sune Kihl. Osallistumisoikeus shootoutiin on torstaikisojen parhailla ja lisäksi Juhani täydentää mies- ja naisryhmiä 10 pelaajaan. Katsojat ja kannustajat tervetulleita paikalle! 

Perjantaiaamun pelit, reikäpelit, lähipeli ja senioreiden viikkokisa jatkavat totutusti. Mukaan ehtii vielä monta kertaa. 

Kuntosalivuorot senioreille Loimu Areenalla alkavat. Tiistain vuoro on 5.10-14.12 kello 13-14. Keskiviikon vuoro on 6.10-15.12 kello 12-13. Kausimaksu on 25€. Ilmoittautumiset Marja Vuorenpäälle, marja.vuorenpaa@gmail.com hyvissä ajoin. 

Koivikkokodin hyväntekeväisyyskisa Hugolla on launtaina 28.8 yhteislähdöllä klo 9.00.

Ilmoittautuminen on menossa nexgolfissa. Pelimuoto on kahden hengen scramble.Kisan lopussa on arvontaa, huutokauppaa ja KIRPPUTORI, auki heti aamusta alkaen. Kirpputorille kerätään vapaiksi jääneitä golfvarusteita, mailoja, bägejä, palloja ym.

Pohjahinnaksi on katsottu 5-20€, kohteesta riippuen. Varusteita aikuisille, nuorille ja lapsille otetaan vastaan. Arpajaispalkintoja voi viedä Hugolle varattuun koriin jo nyt. Golfvarusteita kirpputoria varten voi viedä Hugolle pe 27.8 tai sitten aamusta 28.8 klo 8.00 jälkeen. Osallistumismaksut, arpajais-, huutokauppa- ja kirpputorituotot menevät kokonaisuudessaan Koivikkokodin hyväksi. Kaikki maksut hoidetaan caddiemasterin toimistossa paikan päällä. 

Senioreiden kauden päätöspäivä on pe 24. syyskuuta kello 18.00 Everstillä. Aamun pb-kisa pelataan Hugolla klo 10.00. Ilmoittautuminen tulee nexgolfiin. Illalla jaetaan kauden jakamattomat palkinnot, pidetään lyhyt katsaus kuluneeseen kauteen ja siirretään ajatusta seuraavaan vuoteen. Päätöskokouksessa valitaan toimikunta uudelle kaudelle. Tervetuloa toimintaan mukaan! 

Maire Rissanen, pj

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä