Seniorit Porin reissulla 23.-25.8.2021

Seniorit Porin reissulla 23.-25.8.2021

31.08.2021

Paluu

Perinteinen aamulähtö Hugolta 36 pelaajan voimin kohti Poria ja kolmea kenttää.

Ensimmäisenä kenttänä pelattiin Alastaron golfkenttä. Hiekkaa ja bunkkereita riittämiin, mutta kierros toteutettiin jouhevasti loppuun. Päivän parhaan pistebogituloksen taituroi Markku Laine 39 pisteellä. Sitten suunta Pori ja Hotelli Vaakuna, lepoa ja rauhaa ja voimia seuraavaan kohteeseen.

 

Seniorit Alastarossa 

Suuntasimme Yyterin golfkentälle. Ei bunkkereita, mutta vettä sitäkin enemmän. Tämäkin kierros mentiin tyytyväisinä loppuun. Yyterin parhaan tuloksen nappasi Sinikka Ritoranta 36 pisteellään. Illaksi hotelliin, ruokailuun ja lepoon. Jännitys seuraavan päivän säästä kasvoi ja kasvoi. Luvassa oli tuulta, vettä 20-30 milliä ja ukkosen uhkaa. 

Aamuyön sade rapisutti ikkunalautoja ja sade puhalsi voimallaan. Vähän apeana joukko saapui aamupalalle. Voimakkain sade oli hiipumassa, mutta ei poissa. Päätettiin lähteä katsomaan Kalafornian kenttää. Tieto oli saatu, että kenttä on märkä ja autoja ei voi käyttää. Sitkeästi vain kohti haastetta. Kalafornian kenttää isännöivä Porin Golfkerhon toimitusjohtaja oli meitä vastassa kuohuviinilasien kanssa. Hän kertoi kentän olevan Suomen kolmanneksi vanhin golfklubi, joka on perustettu 1939.

Tervehdys jatkui iloisella uutisella, että kentälle päästään sekä 1. että 10. tiiltä ja autojakin saa käyttää. Ja kas, sadetta ei enää ollenkaan. Ilolla väylille, aurinko paistoi 20 asteen voimalla, vaatetta vähennettiin ja pelattiin. Kenttäväylät risteilivät ja pientä harhailuakin tapahtui, mutta kaikki onnellisesti tulivat maaliin. Paras tulos oli Pirkko Saarella 36 pistettä. 

Kolmen kentän yhteistulos ratkaisi parhaiden golfareiden järjestyksen. Tasaisessa naisten kisassa pienemmällä tasoituksella Marja Vuorenpään kanssa oli Pirkko Saari. Molemmille kirjattiin kolmen kentän yhteistuloksena 93 pistettä. Terttu Oksanen oli kolmas 90 pisteellä. Miesten kisa ratkesi yhden pisteen erolla. Varmasti pelaava Risto Saari keräsi 96 pistettä. Toiseksi taituroi Jyrki Backlund 95 pisteellä ja kolmanneksi suoriutui Markku Laine 94 pisteellä.

Auton nokka kohti Hämeenlinnaa. Kymmenen minuutin ajon jälkeen alkoi tulla vettä reippaasti tuulilasiin, pyyhkimet vain viuhuivat. Sadetta riitti koko kotimatkan. Me onnistuttiin – jälleen – kuivina. 

Kiitos kaikille mukana olleille!

Maire Rissanen

Kilpailunjohtaja Kari Marin

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä