Senioritiedote 1/2022

Senioritiedote 1/2022

28.01.2022

Paluu

Vuosi 2022 on alkanut paljolti vuodentakaisissa tunnelmissa; koronarajoitukset ovat häirinneet niin kuntosalitoimintaa kuin golfin halliharjoitteluakin. Kevätkauden aktiviteettien alkaminen suunnitellusti on epävarmaa. Toiveikkaasti kauden ohjelmaa on kuitenkin laadittu ’parhain päin’, uskoen, että olosuhteet palautuvat suotuisiksi golfin harrastamiselle. Ulkoilmaurheiluna golf on tässä mielessä hyvässä asemassa. Uskomme, että pelaaminen käynnistyy täysipainoisesti viranomaisten antamien ohjeiden turvaamina ja suotuisissa säässä! 

Koronatilateen takia senioreiden tammikuinen yleiskokous peruuntuu. Suositamme jäseniämme viestimään mieltä askarruttavista asioista sähköpostilla valitsemalleen toimikunnan jäsenelle. Toimikunta pyrkii kokoontumaan säännöllisesti; tammikuun kokous toteutui ulkosalla kävelyretken merkeissä. Kauden senioritapahtumien runko on jo valmisteltu ja menossa on koordinointi seuran muiden toimikuntien ohjelmien kanssa. Nämä suunitelmat sitten viimeistellään seuran johdon taholla saaden viimeistelyn myös naapuriseurojen ohjelmiin. 

Tulevan kauden ohjelma on paljolti viime vuoden kaltainen eli runsas. Kalenteriin on soviteltu lähes 80 tapahtumaa. Kesän aikaista tuloa ennakoiden aloitamme joka perjantaiset Early Birdiet jo 1. huhtikuuta klo 8.00 Hugolla. Ellei kenttä ole vielä silloin pelikunnossa, niin suuntamme kävelyretkelle rantapoluille Hugon ympäri, EB-vastuuhenkilönä Leena Takala  Suositut lähipelit pelataan toukokuusta alkaen kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 11.00, vastuuhenkilönä Veikko Itkonen. Everstin Prisma-pelit pelataan pariscramble-muodossa kuukauden viimeisenä maanantaina, vastuuhenkilönä Pekka Riikonen. Keskiviikkoiset Lady Meeting-nimellä kulkevat tapahtumat alkavat toukokuun alussa. Näihin tapahtumiin liitämme ’kummikierrokset’ joihin voivat osallistua golfin uudet harrastajat saaden kokeneita senioripelaajia opastajikseen, vastuuhenkilönä Marja Vuorenpää. 

Suunniteltu keväinen reissuretki Uppsalan seudun kentille peruuntuu jälleen. Elokuussa toteutamme kotimaisen 3-kentän pelimatkan, josta tiedotamme lisää huhtikuussa. Seuraotteluita toteutuu kaksi, molemmat vieraissa. Kanava Golf Vääksyssä on matkakohteena kesäkuun alussa ja Nokia River Golf heinäkuun lopulla. Bussimatkalle mahtuu 36 senioria puolustamaan viimekesän voittoja! 

Kausi kilpailullisesti huipentuu monen mielestä AGK-TWG viikkokisoissa, (12 kisaa) jotka pyritään aloittamaan Hugolla keskiviikkona 4. toukokuuta. Vastuuhenkilönä toimii Timo Ripatti, joka myös ylläpitää kisan viikoittaista pistetilannetta verkkosivuilla. Viikkokisojen parhaista valitaan joukkueet Ryder Cup formaatilla käytävään seuraotteluun. Valintoja edustamaan AGK-senioreita joudumme tekemään myös Kaupunkiotteluun HML-Hyvinkää sekä 10-seuran otteluun. Valintakriteerejä selvitellään... 

Hyväntekeväisyystapahtuma Koivikko-scramble toteutuu tänäkin kesänä. Tunari Kiulu, Seniorimaraton ja muut tutut toteutuvat entiseen tyyliin. Seuran mestaruuskilpailut pelataan 20.-21. elokuuta, senioreilla kierros Hugolla ja toinen Everstillä. 

Suomen Seniorigolf (SGS) järjestää valtakunnallisia kilpailuja kuten SM-kisat, Haastajatour ja Aluetour. Kannustamme jäseniämme rohkeasti mukaan. Ilmoittautumiset sekä matka- ja muut järjestelyt hoituvat omatoimisesti kunkin golfarin toimesta. Kyseiset kilpailut eivät ole ajallisesti päällekkäisiä omien tapahtumiemme kanssa. 

Seurassamme on lähes tuhat seniori-ikäistä jäsentä. Heistä noin 200 osallistuu kilpailuihimme ainakin kerran kesässä, ehkä muutama sata pelailee huvin ja kuntonsa vuoksi, mutta paljon on senioreita, jotka odottavat sopivaa tilaisuutta liittyä joukkoon. Toivotamme heidät mukaan! 

Mutta, kaikki tämä vaatii vapaaehtoisia vetäjiä! Toimikunnan jäsenet vastaavat vastuualueillaan, mutta lisäresursseja kaivattaisiin nimenomaan ns. oheistoimintojen järjestämiseen. Olisipa toiminta sitten vaikka höntsägolfia, kummitoimintaa, puttikisoja illalla tai karaokekilpailut golffareille, niin ideoita ja vetäjiä tarvitaan. Etenemme tapahtumapohjaisesti, jolloin valittu vetäjä hoitaa ’oman tapahtumansa’ eikä hänen tarvitse kantaa huolta toimikunnan muista tehtävistä. Tervetuloa mukaan!

Tavoitteeksi on asetettu, että golfin pariin hakeutunut, mutta ei-niin-tosissaan-pelaava, löytäisi harrastuksestaan monipuolisuutta, jota golfyhteisö voi parhaimmillaan antaa. Tämä mahdollistaisi mukavaa yhdessäoloa ja antoisia golfkierroksia kaikille seuran jäsenille. 

Tässä alustavat mausteet alkavalle kaudelle! Tapahtumakalenteri tarkentuu kevään edetessä. Julkaisemme tapahtumatietoja sitä mukaa kun yksityiskohdat varmentuvat.

Senioritoimikunnassa toimivat: Kari Marin pj, Pirkko Rautavirta vpj, Leena Takala siht, Timo Ripatti tied.vast. sekä tapahtumavastaavat Markku Hiedanpää, Marja Vuorenpää ja Veikko Itkonen.

 

Menestyksekästä golfkautta 2022!

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä