Senioritiedote 2/2023

Senioritiedote 2/2023

10.05.2023

Paluu

Kevättä rinnassa! 

Golf kausi on lähtenyt liikkeelle vihdoinkin. Tosin hieman koleissa tunnelmissa, mutta kentälle silti pitää mennä! Aloitimme Hugon kevät talkoilla huhtikuussa. Paikalle oli tullut innokkaita puutarhureita lähes 40. Nopeasti saatiin kenttä siivottua oksista, lehdistä ja muustakin roskasta. Talkoiden päälle nautittiin tietenkin lounas Hugolla.

Huhtikuun puolella käynnistyi Keskiviikko-tapahtuma ja Early Birdie (perjantaisin). Osanottajia on ollut mukana hienosti, mutta lisääkin mahtuu näihin leppoisiin tapahtumiin.

Seniorien viikkokisat aloitettiin Tawastilla 3.5. Kenttä oli hieman talviterässä (ja pelaajatkin), mutta 18 reikää pelattiin ja mukavaa oli. Tawastin kisassa AGK otti sijat; N50/hcp 2 ja 3, N50/scr 1 ja 2, N70/hcp 3, N70/scr 1 ja 3, M50/hcp 2 ja 3, M50 scr 1 ja 3, M70/hcp 1 ja M70/scr 1. Seuraava kisa onkin (tätä kirjoitettaessa) meillä Everstillä 10.5.

Toukokuussa riittää muitakin tapahtumia senioreille. Lähipelikilpailut alkavat 8.5, jolloin saamme jälleen lähestyä greenejä ’mahdottomista’ paikoista. Ensimmäinen reissuretki suuntautuu Tallinnaan ja sinne lähdetään tutusti Hugon parkkipaikalta 15.5. Prismapelit aloitamme 29.5, jolloin pelimuotona on bestball ja peli paikkana Eversti – punainen tii kaikilla.

SGS:n (Suomen Golfseniorit) Tourit käynnistyvät myös toukokuussa ja Aulangon pelaajia on mukana monessa sarjassa. Niin valtakunnallisissa Toureissa kuin Aluetourissakin. Raporttia näistä tulee myöhemmin.

Ensimmäinen seuraottelu on Kanava Golfia vastaan 1.6. Ilmoittautuminen siihen avataan piakkoin. Senioricup ilmoittautuminen on myös jo avattu. Tämä on ainoa reikäpelikilpailu senioreille vuoden aikana. Joten kannattaa tulla mukaan tähän harvoin pelattavaan golfkisaan.

Uutuutena senioreilla alkaa tänä vuonna Eclectic pelit.  Eclectic on koko kauden jatkuva kilpailu, jossa haetaan omaa lyöntipelin ihannetulosta keräämällä parhaat reikäkohtaiset tulokset tuloskorttiin. Hugolla ihannetulosta kerätään 9-reiän kierrokselle ja Everstillä 18-reiän kierrokselle. Lasket jokaiselta reiältä parhaan tuloksen kauden ajalta ja teet kauden onnistumisista yhden kierroksen. Kuinka hyvä voi olla sinun paras kierroksesi? Tarkemmat ohjeet tulevat ilmoitustaululle, kunhan kortit valmistuvat.

Muistathan liittyä Seniorien Whatsapp ryhmään. Ryhmässä on tiedotteita kauden tapahtumista ja muutakin. Ilmoita itsestäsi toimikunnan jäsenille.

 

Hyvää kauden alkua!

Senioritoimikunta

 

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä