Senioritiedote 3/2022

Senioritiedote 3/2022

28.04.2022

Paluu

Kausi 2022 viimein aloitetaan tulevana sunnuntaina perinteisellä vappukisalla ja kapteenin avauslyönnillä. Seniorit jatkavat siitä vauhdikkaasti; heti maanantaina 2. toukokuuta pelataan Lähipelit, tiistaina Lady Meeting, keskiviikkona AGK&TWG Viikkokisa ja perjantaina Early Birdie klo 7.15 alkaen - kaikki tietenkin Hugolla. Everstin aukeamista odotellaan toukokuun puolivälin tienoille. Everstille on aikataulutettu Viikkokisa keskiviikolle 25. toukokuuta ja ensimmäinen Prisma-peli 30. toukokuuta.
Aiemmin verkkosivuilla julkaistu tapahtumakalenteri on edelleen voimassa vain pienin muutoksin. Lopullinen tapahtuma/kilpailukuvaus tulee esille AGK:n kilpailukalenterin tiedotteissa - Viikkokisan 'työselitys' on siellä jo nähtävissä.

Toukokuulle saatiin toivottu lisäys toimintasuunnitelmaamme eli bunkkerikurssi. Pullerihalli ei tarjonnut talvella tätä mahdollisuutta ja nyt se toteutetaan Juhan johdolla Everstin rangella. Harjoituksen mottona on "pois bunkkerista yhdellä lyönnillä tai kahdella sakolla", joka kertookin harjoituksen tarkoituksen. Opimme mailavalinnoista ja säännöistä; makaako pallo hyvin, onko se 'fried egg' vai kokonaan hautautunut hiekkaan. Käytänkö hiekkamailaa, putteria vai peräti rautaysiä? Saako hiekkaa koskettaa mailalla, haravoida ennen lyöntiä tai vaikkapa vetää kärryt bunkkeriin? Tämä kaikki selviää Juhan vetämän tiukan ja tehokkaan tunnin aikana. Ehkäpä se sakkovaihtoehto ei lopulta olekaan vaihtoehto...  Ilmoittautumiset kursseille AGK kilpailut/nexgolf kautta. Kurssimaksu 10€/tunti/henkilö maksetaan paikalla. Aloitamme seitsemällä harjoituskerralla, kussakin kuusi osallistujaa. Palautteen perusteella päätellään onko jatkokursseille tarvetta.

Viikkokisan ohjelmassa on yksi pelipäivä muuttunut, kuudes osakilpailu pelataan Tawastissa tiistaina 28. kesäkuuta. Samalle päivälle oli meillä suunniteltu Everstin Prisma-peli, jonka haluaisimme siirtää pelattavaksi Hugolle maanantaina 27. kesäkuuta (maanantai Everstillä on täysi). Ilmoitellaan kun varmistuu! 
Seniorimaratonille on jouduttu yhteensattumien vuoksi valitsemaan uusi päivämäärä, Hugo kierretään neljä kertaa torstaina 16. kesäkuuta 2022. 
Seuraottelu Nokia River Golfissa pelataan suunnitellusti 2. kesäkuuta. Bussimatkalle mahtuu 36 ensiksi ilmoittautunutta, kutsu aukeaa netissä hyvissä ajoin. Tällä kertaa osallistumismaksu (greenfee+lounas) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai sitten omalle caddiemasterille ennen matkaa.
Reissuretki Harjattulaan elokuussa on vahvistettu ja loppuunmerkitty. Osallistujia saatiin mahtumaan 38 ja varallakin pari henkilöä.

Hämeen Aluetour aloittaa 14. kesäkuuta Hartolasta. Tawastissa pelataan 19. heinäkuuta ja Kanava Golf on vuorossa 8. elokuuta. Aluetourin finaalit 3. syyskuuta järjestää Suur-Helsingin Golf.
Finnish Senior Tour alkaa jo 14. toukokuuta Nordcenteristä. Haastajatourin kisoja pelataan myös jo toukokuussa. Tarkemmin SGS:n sivuilla.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä