Senioritiedote 5/2022

Senioritiedote 5/2022

04.07.2022

Paluu

Kesä on jo kääntynyt lyhenevien päivien puolelle mutta golfkausi on juuri nyt parhaimmillaan! Pelikierroksia on tullut alkukaudesta ehkä vähemmän kuin viime vuonna, mutta nyt on aika parantaa vauhtia osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. 

Seuraottelu Kanava Golfia vastaan siirtyi sääolosuhteiden takia. Uusi kisapäivä on 4. elokuuta jolle edelliset ilmoittautumiset siirrettiin sellaisenaan. Jos tämä uusi päivämäärä ei sinulle sovi käy perumassa osallistumisesi nexgolfin (tai caddiemasterin) kautta, halukkaita lähtijöitä on jonossa! Bussi Hugolta lähtee klo 7.00 ja mukaan mahtuu 36 osallistujaa. Reissun hinta 40 euroa kerätään bussimatkan aikana.  Mahdolliset golfauto- ym. erikoistoiveet matkan vetäjän Timo Ripatin kautta.

Seuraottelu Nokia River Golfissa pelataan torstaina 28. heinäkuuta. Bussi lähtee Hugolta 7.00  ja mukaan mahtuu 36 kilpailijaa. Matkan kustantaa 55 euroa sisältäen greenfeen, keittolounaan ja väliaikatarjoilun. Ilmoittautuminen AGK/nexgolf. 

Kaupunkiottelu Hyvinkää-Hämeenlinna pelataan tänä vuonna Kytäjän NW-kentällä 7. heinäkuuta. Hämeenlinnan joukkueen muodostaa kolme nais- ja viisi miespelaajaa sekä Aulangolta että Tawastista. Aulangon joukkueeseen haluavat ilmoittautuvat nexgolfin kilpailukutsun kautta, joista sitten tapahtumavastaava Pirkko Rautavirta valikoi meidän joukkueen alkukauden kilpailumenestyksen pohjalta.

Early Birdie-tapahtumassa pelataan scramblea aina perjantaisin klo 7.30 Hugolla. Vaihtelua pelirytmiin haetaan Hattulan kentältä perjantaina 15. heinäkuuta.  Tarkemmin tästä kisasta ja kustannuksista Hugon ilmoitustaululla, johon voi myös ilmoittautua matkalle.  Linna Golf tulee ohjelmaan myöhemmin.

Lähipelikisat ovat nousseet kovaan suosioon. Veikon tekemille lähipelirasteille kerääntyy lähes 50 taituria. Ilmoittautumiset Hugon ilmoitustaululla täyttyvät nopeasti, mutta kannattaa tulla Veikon pakeille kisan alkaessa kyselemään peruutuspaikkoja.

Ladymeetingit Hugolla keskiviikkona puoliltapäivin jatkuvat. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös ns. "kummikierrokselle" haluavat pelaajat, jotka haluavat pelata ensimmäisiä kierroksiaan opastavassa seurassa. Ilmoittautumiset paikan päällä ladyvetäjille. 

Everstin Prisma-pelien toinen osakilpailu pelattiin 27. kesäkuuta Hugolla 27 joukkueen voimin. Pelimuodon ja kentän muuttuminen aiheuttivat huomattavan muutoksen tulosluetteloon edelliseen kisaan verrattuna. Heinäkuun kisa pelataan Everstillä kuukauden viimeisenä maanantaina, vuorossa mielenkiintoinen greensome.

Reikäpelimestaruus ratkaistaan Hugolla viimekausilta tutuilla kaavioilla. Ottelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Alkulohkoja on kahdeksan, kussakin 3-4 pelaajaa, jotka pelaavat keskinäiset ottelut. Alkusarjoille on varattu peliaikaa koko heinäkuu, voittajat jatkavat elokuun aikana pudotuspelikaaviossa mestaruuteen saakka. 

Koivikkokoti Scramble-hyväntekeväisyystapahtuma on aikataulutettu lauantaille 27. elokuuta. Kilpailu on avoin kaikille, mutta sen järjestelyistä ja varsinkin arpajaispalkintojen hankinnasta, on vastannut suurelta osin senioreiden ladytoimikunta. Yritysten mainosbudjetit tämäntapaisiin tarkoituksiin ovat huomattavasti pienentyneet, joten kutsumme kaikkia aulankolaisia mukaan keräystalkoisiin, jotta saisimme – jälleen kerran – runsaan arpajaispalkintopöydän. 

Senioripelaajat ovat saavuttaneet hyviä sijoituksia, jopa voittoja, SGS:n senioritour-kisoissa. Erityismaininnan ansaitsee kuitenkin Juhani Nieminen, joka saavutti viime viikolla SM-pronssia sarjassa M80. Onnittelut Juhani!

Aktiivista golfia Hugolla ja Everstillä!

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä