Senioriuutisia 2/2024

Senioriuutisia 2/2024

08.07.2024

Paluu

Kausi puolessa välissä?

 

Golf kausi on edennyt jo heinäkuun puolelle. Sekä Hugo että Eversti ovat erinomaisessa kunnossa ja saaneet kiitosta myös vieraspelaajilta. Lähtöaika varauksissa onkin saanut olla nopea, jos on halunnut lähtöä tietyksi ajaksi. Hugolla on ollut hieman väljempää. Senioritapahtumat on saatu mukavasti mahtumaan molemmille kentille.

Early Birdiet jatkavat perjantaisin Hugolla klo 7.45. Osallistujia on ollut tapahtumissa noin 20. Pelattu on erilaisia pelimuotoja hyvästä seurasta ja kentästä nauttien. EB teki vierailun Hattulaan 14.6 ja seuraavaksi mennään Lepaalle 26.7. Keskiviikko tapahtumat (keskiviikkoisin klo 12.00 Hugolla) ovat keränneet myös mukavasti osallistujia paikalle, mutta lisääkin mahtuu näihin leppoisiin tapahtumiin.

Lähipelikilpailuja on pelattu kolme kierrosta ja useammallakin pelaajalla on mahdollisuudet kärkitiloille. Ykkösinä tällä hetkellä oat Johanna Suoranta ja Tapani Nousiainen. Näihin peleihin kannattaa osallistua, vaikka ei kärkeä tavoittelisikaan. Lähipelissä meillä kaikilla on varaa parantaa. Prismapeleissä on kaksi osakilpailua pelattu ja tilanne on äärimmäisen tasainen. Seuraava kisa foresame on 29.7. Pistetilanteet AGK:n sivuilla.

Senioricup käynnistyi juhannusviikolla ja alkulohkoista jatkoon menijät selviävät heinäkuun loppuun mennessä. Seniorimaraton pelattiin 13. päivä ja mestareiksi tulivat HCP sarjassa Rakel Marin ja Risto Nukari. SCR kisan vei nimiinsä Heini Koivuniemi. Paras ysi oli Anitta Kärkkäisellä ja lähimmäksi lippua osui Matti Torkkeli.

Viikkokisat ovat jääneet kesä tauolle ja niitä jatketaan heinäkuun lopussa Everstillä. AGK:n nuoret ladyt ovat olleet sarjoissaan varsin tylyjä halliten kolmea ensimmäistä sijaa sekä HCP että SCR sarjoissa.  Hieman varttuneemmilla ladyillä on vielä hieman kurottavaa molemmissa sarjoissa. Nuoremmissa miehissä Tawast hallitsee toistaiseksi kärkisijoja, mutta varttuneemmissa herroissa kärjestä löytyvät tutut nimet. Pistetilanteet näistäkin löytyvät AGK:n sivuilta.

Seuraottelu oli Kanava Golfia vastaan 1.6. Vääksyssä ja se hävittiin selkeällä erolla. Kaupunki ottelussa Hyvinkäätä vastaan oli Hyvinkään joukkue tällä kertaa Hämeenlinnaa parempi. Seuraava seuraottelu on Nokialla Rock kentällä 23.7. Ilmoittautumiset Nextgolfiin.

Tulevia kisoja ovat Tunari Kiulu Hugolla 18.7. sekä Koivikkokoti tapahtuma 24.8. Eclectic kilpailu jatkuu myös koko kesän. Eclecticissä etsitään kauden parasta mahdollista kierrosta. Laskemme jokaiselta reiältä parhaan tuloksen kauden ajalta ja teemme kauden onnistumisista yhden kierroksen.

AGK:n seniorit ovat olleet menestyksekkäitä myös kansallisilla toureilla. Näistä löytyy tarkempaa tieto SGS:n sivuilta. Parhaimpana Risto Saaren valinta M65 maajoukkueeseen ja siten EM kisoihin Puolaan.

Saimme +60 sarjan Kultakeskus openiin ja pyrimme saamaan vastaavia sarjoja myös muihin kilpailuihin. Kausi on nyt parhaimmillaan ja kentät loistavassa kunnossa, joten nähdään kentällä.

 

Senioritoimikunta

 

PS. Muistathan liittyä Seniorien Whatsapp-ryhmään. Ryhmässä on tiedotteita kauden tapahtumista ja muutakin. Ilmoita itsestäsi toimikunnan jäsenille.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä