Aulanko Golfin uudeksi toimitusjohtajaksi Vesa Toivonen

Aulanko Golfin uudeksi toimitusjohtajaksi Vesa Toivonen

02.02.2024

Paluu

Aulanko Golf oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Vesa Toivosen. Hämeenlinnassa asuva Toivonen korvaa tehtävässä Kari Kuivasaaren, jonka pitkä ura Aulanko Golfin toimitusjohtajana päättyy maaliskuussa, kun hän jää eläkkeelle.

Toivonen, 54, on tehnyt pitkän päivätyön myynnin ja markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä hän vastasi kaupallisen viestinnän toimisto Kaimanan liiketoiminnasta. Toivosen työuralta löytyy monia muitakin mielenkiintoisia yrityksiä, joissa hän on työskennellyt.

Vesa Toivonen luotsaa jatkossa Aulanko Golfia

”Olen saanut olla hienojen suomalaisten brändien kanssa tekemisissä. Olen ollut Suunnolla, Amerilla, Fiskarsilla ja Joutsen Finlandilla. Jos katsoo golfin kannalta, niin kyllähän Aulanko on yksi hienoimmista brändeistä, mitä Suomesta löytyy.”

Golftoimiala on Toivoselle entuudestaan tuttu Amerin-vuosilta.

”Toimin Wilsonilla myyntipäällikkönä, ja sitä kautta tunnen golfalaa ja siellä työskenteleviä ihmisiä.” 

Kun Aulanko Golfin toimitusjohtajan paikka tuli hakuun, se herätti välittömästi Toivosen kiinnostuksen. Varsinkin työskentely omassa kotikaupungissa houkutteli.

”Eihän tässä kaupungissa tule tällaisia paikkoja liian usein hakuun. Ja golf on minulle intohimo, vaikka en ole mikään erityisen hyvä pelaaja. Olen viimeiset 25 vuotta reissannut töiden perässä Helsinkiin tai Pohjois-Eurooppaan, niin onhan se aika kiva ajatus, että työpaikka on 12 kilometrin päässä kotoa, ja pääset vaikka aamulla fillarilla töihin”, tasoituksella 10 pelaava Toivonen toteaa.

Toivonen antaa kiitosta eläkkeelle siirtyvälle Kuivasaarelle siitä, että yhtiö ja sen kentät ovat erinomaisessa kunnossa. Aulanko Golfin ruoriin on helppo hypätä, vaikka Karppa jättää ison montun tänne, sanoo Toivonen.

Minkälaisen toimitusjohtajan Aulanko Golf Toivosesta sitten saa?

”Tuon liiketaloudellista osaamista mukanani niin isommista yrityksistä kuin vähän startup-maailmastakin. Olen pienenä pudonnut positiivisuuden sammioon, ja haluan tällä hypersosiaalisella luonteellani tuoda yhteisöön eteenpäin katsovuutta ja positiivisuutta.” 

Aulanko Golf oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Korpela sanoo, että uuden toimitusjohtajan valinta on ollut omalla tavallaan historiallinenkin hetki Aulangon historiassa, kun edellinen toimitusjohtaja oli tehtävässä parikymmentä vuotta.

”Tämä oli mielenkiintoinen prosessi, kun pääsimme valitsemaan yhtiölle uutta toimitusjohtajaa ja seuralle uutta toiminnanjohtajaa. Yllätyimme hakijoiden määrästä, hakijoita oli reilusti enemmän kuin osasimme odottaa. Pääsimme valitsemaan hyvästä joukosta meidän näköisemme miehen”, Korpela kiittelee.

”Uskomme, että Vesa pystyy luotsaamaan laivaa eteenpäin ja tuomaan uusia tuulia toimintaan. Sitä kautta saamme osakkaille, jäsenille ja vieraspelaajille uutta tarjottavaa. Meillä on vahva usko, että Vesa on huipputyyppi meille.”

Toivosen työt Aulanko Golfin toimitusjohtajana käynnistyvät 4. maaliskuuta. 

Lisätietoja aiheesta: 

Janne Korpela

Hallituksen puheenjohtaja

0400813270

janne.korpela@aulankogolf.fi

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä