Talviharjoittelu

Talviharjoittelu

AGK:n ja Tawast Golfin yhteinen talviharjoittelutila sijaitsee Pullerin jalkapallohallissa (Säästöpankki Areena). Talviharjoittelukausi golfharjoittelutilassa alkaa vuosittain 1.11. ja päättyy 30.4.

Harjoittelu hallissa on mahdollista vain em. seurojen jäsenille. Jos et vielä ole AGK:n jäsen ja olet vaihtamassa seuraa, täytä JÄSENANOMUS ja liity AGK:n jäsenksi jo nyt!

Käyttömaksu

Talvikauden 2021/ 2022 käyttömaksu on on 75 euroa, joka laskutetaan käyttöoikeuden (avainkortti) tilanneilta jäseniltä kevättalvella -22.

Pääsy harjoittelutilaan onnistuu henkilökohtaisella avainkortilla.  Jäsenet, joilla on avainkortti edelliseltä kaudelta, voivat aktivoida korttinsa talvikaudeksi ilmoittamalla asiasta HML:n Liikuntahalli Oy:n toimistoon (ma - pe klo 9.00 - 15.00) puh. 03 621 2558 tai toimisto@liikuntahallit.fi 

Uudet käyttäjät voivat aktivoida käyttöoikeuden noutamalla hallin avainkortin Liikuntahallin toimistosta, Kiekkoritarinkuja 3A  http://hmlliikuntahallit.fi/  

Liikuntahallin toimisto pyytää aktivoimaan avainkortin ennen joulua tai tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Myös kaikilta aikuisten ryhmävalmennukseen osallistuvilta jäseniltä peritään talviharjoitteluhallin käyttömaksu, vaikka avainta ei ole aktivoitu/hankittu. 

Uudet jäsenet

Jäsenanomuksen tehneet ja lähettäneet uudet jäsenet voivat noutaa avainkortin em.ehdoin ilmoittamalla nimensä palloiluhallin toimistoon. 

Kulkuohje halliin

Osoite: Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna. 
Aja Säästöpankki Areenan pysäköintipaikalle, kääntyminen Härkätieltä. Harjoittelutilaan kulku on hallin moottoritien puoleiselta pitkältä sivulta (tulosuunnasta katsoen hallin vasen sivu) läheltä kaupunginpuoleista päätyä. GOLF HARJOITTELUTILA on merkitty ulko-oveen. Auton voit pysäköidä oven läheisyyteen.  Sähkölukko rekisteröi kunkin henkilön kulun halliin.

Katso sijaínti kartalta!

Vastuu harjoittelusta ja turvallisuus 

Mahdollisista vahingoista on välittömästi ilmoitettava golftilasta vastaavalle Tapio Sillanpäälle, puhelin 050-3505 977. Hallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä hallin ilmoitustaululla. Harjoittelutilassa on käytettävä joko sisäliikuntajalkineita tai puhdistettuja golfkenkiä. Ulkokenkien käyttö on kielletty!

Harjoitusajat ja seurojen viikkovaraukset

Tilat ovat käytössä päivittäin kello 7.00 - 22.00. Harjoitustilan ovessa ja ilmoitustaululla on viikkokalenteri, johon on merkitty punaisella täysin suljetut vuorot ja vihreällä hallia osittain varaavat vuorot. Punaiset vuorot varaavat hallin kokonaisuudessaan. Vihreän vuoron valmennusryhmillä on etuoikeus vaihtoehtoisesti lyönti- tai lähipelialueen käyttöön, jolloin toinen alue jää vapaasti muiden käyttöön. Merkitsemättömillä vuoroilla harjoittelu on sallittu kaikille.

HALLIN VARAUSKALENTERI joulukuun 2021 - huhtikuu 2022

Opetustoiminta hallissa

Golfopetusoikeus hallissa on AGK:n ja TAWG:n ammattiopettajilla. Myös seurojen naisten- ja junioreiden ohjaajilla on oikeus ryhmäopetukseen omissa ryhmissään.

Golfopettajille on varattu hallin päädystä kolmen maton harjoitustila, joka voidaan tarvittaessa erottaa muusta tilasta väliseinämällä. Tähän opetustilaan golfopettajilla on etuoikeus.

Ajankohtaista

AULANKO GOLF HUPPARI

AULANKO GOLF HUPPARI

Tee tilaus verkkokaupassa 28.11. mennessä!
Katso lisää >

Talviharjoittelukausi alkaa!

Talviharjoittelukausi alkaa!

PULLERIN TALVIHALLI AVATAAN MARRASKUUSSA
Katso lisää >

Omista pala Aulankoa!

Omista pala Aulankoa!

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä