Talviharjoittelu

Talviharjoittelu

AGK:n ja Tawast Golfin yhteinen talviharjoittelutila sijaitsee Pullerin jalkapallohallissa (Säästöpankki Areena). Talviharjoittelukausi golfharjoittelutilassa alkaa vuosittain marraskuun alusta alkaen ja jatkuu aina kevään tuloon -huhtikuun loppuun saakka.

Käyttömaksu

Talvikauden 2018/2019 käyttömaksu on on 75 euroa. Käyttömaksu laskutetaan hallin käyttäjiltä kevättalvella.

Pääsy harjoitustilaan onnistuu henkilökohtaisella avainkortilla.  Jäsenet, joilla on avainkortti edelliseltä kaudelta, voivat aktivoida korttinsa talvikaudeksi ottamalla yhteyttä suoraan HML:n Liikuntahalli Oy:n toimistoon (ma - pe klo 9.00 - 15.00) puh. 03 621 2558. Uudet käyttäjät voivat noutaa avainkorttinsa Liikuntahallin toimistosta, Kiekkoritarinkuja 3 a http://hmlliikuntahallit.fi/  

Liikuntahallin toimisto pyytää aktivoimaan avainkortin ennen joulua tai tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Myös kaikilta aikuisten ryhmävalmennukseen osallistuvilta jäseniltä peritään talviharjoitteluhallin käyttömaksu, vaikka avainta ei ole aktivoitu/hankittu. 

Kulkuohje halliin

Osoite: Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna. 
Aja Säästöpankki Areenan pysäköintipaikalle, kääntyminen Härkätieltä. Harjoittelutilaan kulku on hallin moottoritien puoleiselta pitkältä sivulta läheltä kaupunginpuoleista päätyä. GOLF HARJOITTELUTILA on merkitty ulko-oveen. Auton voit pysäköidä oven läheisyyteen.  Sähkölukko rekisteröi kunkin henkilön kulun halliin.

Katso sijaínti kartalta!

Vastuu harjoittelusta ja turvallisuus 

Mahdollisista vahingoista on välittömästi ilmoitettava golftilasta vastaavalle Tapio Sillanpäälle, puhelin 050-3505 977. Hallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä hallin ilmoitustaululla. Harjoittelutilassa on käytettävä joko sisäliikuntajalkineita tai puhdistettuja golfkenkiä. Ulkokenkien käyttö on kielletty!

Harjoitusajat ja seurojen viikkovaraukset

Tilat ovat käytössä päivittäin kello 8.00 - 22.00. Harjoitustilan ovessa ja ilmoitustaululla on viikkokalenteri johon on merkitty punaisella täysin suljetut vuorot ja vihreällä hallia osittain varaavat vuorot. Punaiset vuorot varaavat hallin kokonaisuudessaan. Vihreän vuoron valmennusryhmillä on etuoikeus vaihtoehtoisesti lyönti- tai lähipelialueen käyttöön, jolloin toinen alue jää vapaasti muiden käyttöön. Merkitsemättömillä vuoroilla harjoittelu on sallittu kaikille.

HALLIN VARAUSKALENTERI 2018-2019.

Opetustoiminta hallissa

Golfopetusoikeus hallissa on AGK:n ja TAWG:n ammattiopettajilla. Myös seurojen naisten- ja junioreiden ohjaajilla on oikeus ryhmäopetukseen omissa ryhmissään.

Golfopettajille on varattu hallin päädystä kolmen maton harjoitustila, joka voidaan tarvittaessa erottaa muusta tilasta väliseinämällä. Tähän opetustilaan golfopettajilla on etuoikeus.

Hugon kymppi-tiistai

Hugon kymppi-tiistai

Hugo kutsuu Sinut rennolle golfkierrokselle! Green fee tiistaisin vain 10 €

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2019

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2019

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Vaakuna

PELAA AULANGOLLA JA MAJOITU VAAKUNASSA!

Yhteistyökumppanit