Ladykirje 3/2023

Ladykirje 3/2023

07.06.2023

Paluu

Hei Aulangon naisgolffarit,

tässä kirjeessä ensin kesäkuun tapahtumien esittely ja sen jälkeen infoa mm. pelimatkan peruuntumisen vuoksi muuttuneista suunnitelmista Letkeiden leidien 3. osakilpailun järjestelyihin.

Naisten sunnuntai 11.6.2023 klo 10 Hugolla

Tänä vuonna Naisten sunnuntaina 11.6. pelataan Hugolla hauskaa joukkuepeliä shamblea, jossa jokainen joukkueen jäsen lyö avauslyönnin ja sen jälkeen valitaan paras avaus, josta jokainen jatkaa omalla pallolla reiän loppuun asti. Joukkueen tulokseksi valitaan joukkueen koon mukaan 1–2 parasta tulosta. Tarkemmat ohjeet pelitapahtuman osallistujille paikan päällä, joten ei haittaa, vaikka et ikinä olisi kuullut shamblesta tai edessä olisi vasta ihan ensimmäiset golfkierrokset, kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tapahtuman hintaan sisältyy lounas pelikierroksen jälkeen ja koska päivä sattumalta on allekirjoittaneen syntymäpäivä, tarjoan osallistujille vielä kakkukahvit lounaan jälkeen : ). Muista siis ilmoittautua mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille viimeistään pe 9.6. klo 14 mennessä ja ilmoitathan mahdolliset allergiat samassa aikataulussa minulle (puh. 0400 861 004). Kilpailukutsu tästä!

KE-treeni 14.6. klo 18 Everstin rangella

Ensi viikon keskiviikkona on kesäkuun keskiviikkotreenin aika. Tarjolla siis alkuun lyhyesti pron treenivinkkejä puttaukseen ja tunnin ajan harjoitteluseuraa ja ilmaiset rangepallot Everstin rangella. Harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tervetuloa mukaan!

Aulangon Helmi 18.6.2023 klo 9 Everstillä

Vuorovuosina Hugolla ja Everstillä pelattava Aulangon Helmi pelataan tänä vuonna Everstillä 18.6. klo 9 alkaen. Avoimessa kisassa on lyöntipelisarja, mutta kisan yhteydessä pelattava Letkeiden leidien 2. osakilpailu on tuttuun tapaan pistabogey kilpailu. Tarkemmat tiedot löytyvät kutsusta, muistathan ilmoittautua NexGolfiin tai caddiemasterille viimeistään to 15.6. mennessä.

Muuta infoa

Kesäkuun loppuun suunniteltu pelimatka jouduttiin ikävä kyllä perumaan, kun minimiosallistujamäärää ei saavutettu. Letkeiden leidien 3. osakilpailu oli tarkoitus pelata pelimatkalla, joten tältä osin piti löytää uusi ratkaisu. Letkeiden leidien 3. osakilpailu pelataan tänä vuonna Linna golfissa 17.7.2023 klo 9 alkaen. Järjestelyt ovat vielä hieman kesken, mutta tämä hetkisen tiedon mukaan kisaan mahtuu 24 ensimmäistä ja hinta tulee olemaan noin 50–60 € sisältäen lounaan. Tarkemmat tiedot laitan WhatsApp ryhmään ja NexGolf kutsuun, kun saadaan ilmoittautuminen avattua NexGolfiin.

Edellä kuvattujen kesäkuun tapahtumien lisäksi kesäkuussa pelataan myös kauden toinen ystävyysottelu Laatu Lady Golf 13.6. Kytäjän ja Hyvinkään naisten kanssa Kytäjällä. Joukkue on jo kasassa, mutta halutessasi voit ilmoittautua suoraan minulle varasijalle mahdollisten peruutusten varalta. Kauden ensimmäinen ystävyysottelu Tawast golfin naisten kanssa viime kuussa päättyi siis onnellisesti Aulangon voittoon ja pokaali säilyy siis meillä ainakin heinäkuun reikäpelikisaan asti.

Aurinkoista golfkesää, toivottavasti nähdään kentällä!

Ladykapteeninne Saara
puh 0400 861 004
selvas@hotmail.fi

ps. jos et ole vielä mukana AGK naisten WhatsApp ryhmässä, laita viesti minulle tai jollekin naistoimikunnan jäsenelle niin pääset mukaan ja kuulet aina ensimmäisenä naisten tapahtumista.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä