Ladykirje 5/2023

Ladykirje 5/2023

14.08.2023

Paluu

Naisten tapahtumia on mahtunut kaudelle tähän mennessä runsaasti, mutta muutama tapahtuma riittää vielä loppukaudellekin. Tässä kirjeessä siis aluksi vielä tulossa olevat elokuun naisten tapahtumat, sen jälkeen muutama nosto seuran yleisistä tapahtumista elokuussa ja lopuksi vielä tietoa Herrasmiesgolfarin valinnasta.

Naisten tapahtumat elokuussa

Heinäkuulta siirtynyt keskiviikkotreeni aiheena lähipeli järjestetään 16.8. klo 18 Everstin rangella. Tarjolla siis aluksi pron vinkit lähipeliharjoitteluun ja tunnin ajan ilmaiset rangepallot. Kannattaa siis tulla hiomaan lähipeli kuntoon loppukauden kierroksia ja vaikkapa mestaruuskisoja varten. Tuttuun tapaan treeneihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, tule vain paikalle klo 18.

Ennen kirjeen ilmestymistä on jo ehditty pitää yhdet keskiviikkotreenit ja pelata kauden viimein ystävyysottelu Tawastin naisten kanssa. Tapahtumakalenteriin lisätty Nostalgia Golf ei houkuttanut osallistujia toivotulla tavalla, joten tapahtuma jouduttiin perumaan.

Seuran yhteisiä tapahtumia elokuussa

Elokuun suurin tapahtuma on ilman muuta naisten tapahtumakalenteriinkin nostettu seuran mestaruuskisat la-su 19.–20.8. Mestaruuskilpailuihin osallistumalla ansaitset myös pisteitä Letkeät leidit -turnauksen kokonaiskisaan (2 p). Tänä vuonna Letkeät leidit turnauksessa kisa on niin tiukkaa, että voitto voi hyvin ratketa mestisten extrapisteillä.

Lauantaina 26.8. pelataan Hugolla hyväntekeväisyystapahtuma Koivikko-koti scramble jo 12 kerran. Tapahtuman osallistumismaksut sekä arpajaistuotot kohdennetaan Hämeenlinnassa toimivan saattohoitokoti Koivikon toiminnan hyväksi. Kisapäivänä Hugolla toimii myös golfvälineiden kirpputori Koivikkokirppis, jonka tuotot kohdennetaan myös Koivikko-kodin toiminnan hyväksi. Kirppikselle voit tuoda itsellesi tarpeettomia ja ehjiä golfvälineitä (ei kuitenkaan vaatteita). Tervetuloa siis sankoin joukoin mukavaan tapahtumaan keräämään rahaa hyvään tarkoitukseen!

AGK herrasmiesgolffari

Aulangon naiset ovat jo vuodesta 1999 nimenneet vuosittain AGK herrasmiesgolffarin. Vuonna 2023 on kyseinen titteli jaossa siis jo 25 kertaa. Herrasmiesgolffariksi voidaan valita Aulangon pelaaja, joka on huomaavainen pelikavereille, huolehtii kentän kunnosta ja pelaajien sekä muiden ulkoilijoiden turvallisuudesta. Tunnetko siis jonkun herrasmiestittelin ansaitsevan golffarin? Kerro meille tällaisesta esimerkillisestä golfarista tällä lomakkeella, niin palkitsemme hänet Aulangon Maljan yhteydessä syyskuussa.

Aurinkoista kaudenjatkoa, toivottavasti nähdään tapahtumissa tai kentällä muuten!

Ladykapteeninne Saara
puh. 0400 861 004

Ajankohtaista

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä