Senioritiedote 1/2021

Senioritiedote 1/2021

22.02.2021

Paluu

Valoisaa kevättä ja kaipausta viheriöille – hyvät seniorit

Vuosi 2021 on alkanut pandemian yhä jatkuessa myös seniorigolffareita huolestuttaen. Viranomaisten kokoontumisrajoitukset ovat jopa tiukentuneet viime viikkoina. Siksi toimikunta on päättänyt siirtää kevätkokouksen suunnitellusta myöhemmin järjestettäväksi – katsotaan maaliskuun tilannetta. Toimikunnan jäsenten sähköpostiosoitteet ovat nettisivuilla, joten palautetta ja toiveita kesän toimintaan voi lähettää jo nyt pakkasten paukkuessa! 

Toimintasuunnitelmaa alkavalle kaudelle on jo pitkälle valmisteltu perinteisellä rungolla, mutta kevään tapahtumia on jo nyt ollut pakko muokata.

Kenttien avautuminen on tietenkin edelleen arvausten varassa, mutta viime kauden kokemusten myötä seuramme johto onnistunee jälleen saamaan meidät runsaslukuisesti pelailemaan turvallisella tavalla. Harjoitushalli on edelleen kiinni, avaamisesta tiedotetaan seuran nettisivuilla. Omakohtainen kuntoilu on tietenkin sujunut tehostetusti läpi talven... 

Viime keväältä peruuntunut Uppsalan pelimatka siirrettiin sellaisenaan tälle keväälle mutta nyt se on peruttu kokonaan. Mahdollista korvaavaa kotimaan matkaa suunnitellaan.

Syyskauden pelimatka kotimaahan on alustavasti kaavailtu Porin seudulle, missä pelattaisiin kolmella eri kentällä 23.-25- elokuuta.

Seuraottelut Nokia Riveriä (14/7) ja Kanava Golfia (2/6) vastaan ovat edelleen suunnitelmissa. Perinteisen Koivikkokisan aiomme toteuttaa 28. elokuuta Hugolla.

Prisma-peliin tulee uusi vetäjä, aikeissa on myös muuttaa kisan sääntöjä siten että osallistumisoikeus on vain omilla senioreilla.

Yhteinen ns. viikkokisa Tawastin senioreiden kanssa toteutuu edellisvuosien tapaan; pyritään jälleen pelaamaan 12 kisaa. Viikkokisassa menestyneistä urheilijoista kootaan joukkue Ryder Cup-formaatilla pelattavaan reikäpeliotteluun tawastilaisia vastaan.

Reikäpelimestaruuksista pelataan tänäkin kesänä Hugolla, kuten Seniorimaratonkin Superseniorikisalle haetaan uutta muotoa Juhanin jättäytyessä vetovastuusta. Kilpailuja riittää! Kesän ohjelma varmentuu Korona-tilanteen myötä. Ensimmäisistä tapahtumisista ilmoitamme tiedotteilla sitä mukaa kun ne varmentuvat. 

Pelaamisen ohessa senioreita edelleen kiehtovat 2020 tulleet sääntötarkennukset sekä viime kaudella toteutettu pelitasoituksen uusi laskentatapa. Molemmat toteutetut uudistukset ovat aiheuttaneet suuria tunteita, mutta loppukaudesta yhä useampi seniori osoitti jo erinomaisia taitoja kirjaten lyöntituloksiaan kännykkäänsä. Alkavalla kaudella tehostetaan pienimuotoisia tietoiskuja näistä asioista golftapahtumien yhteydessä. Seniorijäseniämme kannustetaan osallistumaan erilaisiin toimitsijatehtäviin seuran kilpailuissa kuten toimimaan kilpailunjohtajana, tuomarina ja/tai startterina. Osallistu ja vaikuta muutoinkin, tehtävää riittää. 

Kauden avausta odotellessa, menestyksellistä golfkautta 2021 yhdessä tehden!

Maire Rissanen, pj

Ajankohtaista

AULANKO GOLF HUPPARI

AULANKO GOLF HUPPARI

Tee tilaus verkkokaupassa 28.11. mennessä!
Katso lisää >

Talviharjoittelukausi alkaa!

Talviharjoittelukausi alkaa!

PULLERIN TALVIHALLI AVATAAN MARRASKUUSSA
Katso lisää >

Omista pala Aulankoa!

Omista pala Aulankoa!

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä