Senioritiedote 3/2023

Senioritiedote 3/2023

13.06.2023

Paluu

Kausi mukavassa vauhdissa!

Lämpö saavutti meidät viimeinkin näin kesäkuun puolessa välissä. Golfia on pelattu jo kaksi kuukautta, mutta nyt vihdoinkin kentät (ja pelaajat) alkavat olla hyvässä kesäkunnossa.

Early Birdie ja keskiviikkotapahtumat ovat olleet käynnissä jo huhtikuusta alkaen. Perjantai aamuisin on ollut mukavasti aamuvirkkuja pelaajia lämmittelemässä ja kiertämässä Hugoa erilaisten pelimuotojen merkeissä leikkimielisissä kisoissa. Early Birdie tapahtuma on joka perjantai klo 7.45 Hugolla. 16.6 EB:tä ei seniorimaratonin vuoksi ole, mutta 23.6. jatketaan. Kesäkuun lopussa 30. päivä Early Birdie tapahtuma on Lepaalla, jonne ilmoittautumiset Hugon ilmoitustaululle.

Keskiviikkoisin on pelattu rennosti hyvässä seurassa nauttien Hugon hienoista maisemista. Keskiviikkotapahtumat ovat Hugolla pelattavia harjoituskierroksia. Kierrokset alkavat klo 12.00 ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Nämä tapahtumat jatkuvat pitkälle syksyyn.

Lähipelitaidot ovat joutuneet koetukselle yhdeksälle griinille viritetyillä tehtävillä; palloa on pelattu väylältä, raffista tai hiekkaesteestä viheriöille ja reikään. Kisassa erottuvat pehmeäkätisimmät pelaajat muista. Kaksi peliä on pelattu ja pelaajia on ollut naisissa 24 ja miehissä 23.

Kesäkuussa riittää senioreilla tapahtumia. Reikäpelimestaruus eli reikäpelicup ’iin ilmoittautuminen on loppusuoralla (13.6. mennessä). Ryhmäjaot alkusarjoihin tehdään sen jälkeen ja sitten alkavat reikäpelit omaan tahtiin. Kannattaa lähteä mukaan kokeilemaan golfia sen alkuperäisimmässä muodossaan. Seniorimaratoniin on myös kesäkuussa 16.6. Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.6. Kisassa pelataan Hugon 9 reikää neljä kertaa.

Perinteinen kaupunkiottelu Hyvinkäätä vastaan on 30.6 Tawastin kentällä. Ottelussa neljän seuran (AGK, TWG, HyG ja KyG) jäsenistä koostuvat Hämeenlinnan ja Hyvinkään joukkueet mittelevät kaupunkiensa paremmuudesta tasoituksellisessa lyöntipelissä. Ilmoittautuminen on avattu Nex golfissa. AGK:sta mukaan mahtuu kolme nais- ja viisi miessenioria. 

Seniorien viikkokisat aloitettiin Tawastilla toukokuussa ja tähän mennessä on pelattu jo neljä kierrosta. Seuraava peli on 14.6. Tawastilla. AGKn menestys on ollut hienoa ainakin näissä alkukauden kisoissa. Jatketaan samaan malliin.

Prismapelit alkoivat myös toukokuun lopussa ja 28 paria asettui Everstin eri tiiboxeihin mittelemään taitojaan bestball’issa. Kilpailu on neljän osakilpailun tasoituksellinen kahden pelaajan joukkuepeli. Seuraavaksi pelataan greensome.

Ensimmäinen seuraottelu pelattiin Everstillä kesäkuun 1. päivä. AGK puolusti menestykkäästi viimevuoden voittoaan ja voitti melko selkeästi 20 lyönnillä. Joukkueemme ladyt olivat kantavia voimia kisassa ja veivät ensimmäiset sijat bogipisteissä. Toinen kesän seuraotteluista on Nokia River golfia vastaan ja pelataan 25.7. Everstillä.

Aulangon seniorit ovat kunnostautuneet SGS:n (Suomen Golfseniorit) kansallisilla Toureilla hienosti. Menestystä on tullut niin naisissa kuin miehissäkin. Parhaana osoituksena siitä on Erja Helen-Salosen ja Seppo Elorannan valinnat maajoukkueisiin.

Eclectic -kortit ovat saapuneet caddiemastereille. Pyydä korttia joko Hugolta tai Everstiltä. Sitä on mukava täyttää ihan omaksi ilokseen tai vertaillen kavereiden kanssa. Kuinka hyvä voi olla sinun paras kierroksesi? Jos haluat osallistua Eclectic kisaan niin siitä tarkemmat ohjeet tulevat ilmoitustaululle myöhemmin.

Muistathan liittyä Seniorien WhatsApp ryhmään. Ryhmässä on tiedotteita kauden tapahtumista ja muutakin. Ilmoita halustasi toimikunnan jäsenille.

Tiiterveisin!

Senioritoimikunta

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä