Senioritiedote 7/2022

Senioritiedote 7/2022

31.08.2022

Paluu

Perinteinen hyväntekeväisyystapahtuma Koivikkokoti Scramble pelattiin Hugolla 27. elokuuta. Järjestelyiltään paljolti seniorivetoinen tapahtuma johon huutokaupattavien tavaroiden ja arpajaispalkintojen hankinnasta on vastuun kantanut senioreiden ladytoimikunta. Tapahtumaan osallistui noin sata henkilöä, joko pelaamassa tai yleisönä. Tapahtuman koko tuotto luovutettiin Koivikkokotisäätiölle jonka toimitusjohtaja Riikka Grå oli mukana ja toi  Koivikkokodin terveiset ja kiitokset tapahtuman osallistujille. Ensi kesänä tapahtuma toivottavasti toistetaan! Tämän ja muiden kilpailujen tuloksista tarkemmin AGK:n nettisivuilla. 

Seuran Mestaruuskilpailuihin osallistui tällä kertaa mukavat 105 seniori-ikäistä pelaajaa. Kierrokset Hugolla ja Everstillä sujuivat juoheasti. Kolmelle parhaalle kussakin sarjassa jaetaan mitalit kauden päättäjäisissä 23. syyskuuta Everstillä.

Heti mestisten jälkeisenä maanantaiaamuna 36 senioria nousi Hugolta bussiin kolmen golfkentän kierrokselle, pelikohteina Wiurila, Harjattula ja Archipelagia. Kolme pelattua kenttää todettiin toki  pelikelpoisiksi mutta kyllähän meidän kaksi omaa kenttää ovat oivallisia. Tulostaso muodostui rasittavasta peliohjelmasta huolimatta varsin korkeaksi. Naisista bogipisteitä kolmesta kisasta keräsivät Anneli Hietala 87, Rakel Marin 86, Päivi Askola 84, Pirkko Saari 82 ja Pirkko Rautavirta 82. Miesten palkinnot saivat Pentti Suhonen 102, Risto Saari 99 ja Tapani Laine 99 bogipisteellä. Palkinnot olivat myös hyvätasoisia ja arpajaisetkin pidettiin! 

Everstin Prismapelit on mielenkiintoinen neljä kisapäivää ja neljä eri pelimuotoa käsittävä paripeli.

Tänä kesänä pelattiin kaikki punaisilta tiiltä ja kaikki parit yhdessä sarjassa. Osakilpailut pelattiin kukin tasoituksellisena lyöntipelinä, mutta kokonaiskilpailun lopputulos tulostettiin bogipisteillä.  Tällöin saatiinkin erittäin tasainen kilpailu, vain pari Susanna Heimch ja Timo Sankari oli selvä ykkönen, mutta seuraavista sijoista oli tiukka kilpailu. Voisiko sanoa, että taas: Hole-in-one! Jyrki Backlund onnistui tässä kaikkien golfareiden unelmatempussa Everstin 12-väylällä. Onnittelut!

Lähipelikilpailun sarjojensa kärkipaikoilla ovat Anitta Kärkkäinen ja Risto Saari. Viimeisen kierroksen jännitystä lisää Veikon tekemä uudistus, jossa neljän kisan jälkeinen kärki kohtaa toisensa ja ratkaisee kokonaiskilpailun voiton samassa pallossa pelaten. Viides kierros toki pelataan omana kilpailuna normaalijärjestyksessä kaikki mukana. 

Viikkokisassa tawastilaisten kanssa on enää kolme osakilpailua jäljellä. Aulankolaisista vahvasti sarjojensa kärjessä ennen viimeisiä koitoksia ovat Erja Helen-Salonen ja Reijo Vuorinen. Naisten N50 hcp-sarjassa on jopa kolmoisjohto: Johanna Suoranta, Pirkko Saari ja Anitta Kärkkäinen. Viikkokisan parhaista Tawast ja Aulanko kokoavat joukkueensa Ryder Cup-formaatilla pelattavaan reikäpeliotteluun. Torstaina 9. syyskuuta pelataan best ball-ottelut ja sitten perjantaina 12 singel-ottelua Everstillä

Reikäpelimestaruus on ratkaisuottelua vaille valmis! Alkusarjojen kahdeksan lohkovoittajaa ovat pelanneet cup-systeemillä kohti ratkaisua. Loppuotteluun selviytyivät Jari Kopra (sij.26) joka kohtaa Risto Saaren (6) Hugon finaalissa.

Kesän toisessa seuraottelussa kohdattiin Kanava Golf Vääksyssä. Seniorit taistelivat hienon voiton vierasottelussa jossa kirkkaimpana tähtenä loisti Tapani Laine henkilökohtaien pb-kilpailun voittajana ja kirsikkana elämänsä ensimmäinen hole-in-one!

Early Birdie-tapahtumassa pelataan pariscrambleä perjantaisin klo 8.00 alkaen Hugolla. Tavoitteena on jatkaa EB-pelejä kentäm jäätymiseen saakka! Peliretki Linnagolfiin EB-hengessä olisi mahdollista toteuttaa maanantaina 12. syyskuuta, jos saamme riittävän osallistujamäärän. Ilmoittautumiset viimeistään 8.9.2022 Hugon ilmoitustaululle tai sähköpostilla leena.takala(at)kolumbus.fi 

Seniorijoukkueiden 10-seuran ottelu pelataan tiistaina 13. syyskuuta Vierumäen Cooke kentällä. Halukkuutensa joukkueeseen voi kirjata netissä AGK:n kilpailukalenteriin. Joukkueen muodostaa neljä nais- ja kahdeksan miespelaajaa. Toimikunta hoitaa bussikuljetuksen Hugolta ja pelimaksut. Tavoite kilpailuun on haastava: puolustettavana on viime kesänä saavutettu kymmenes sija! 

Kuntosaliharjoittelu senioreille Loimua Areenalla toteutetaan myös tulevan talven aikana. Syyskausi alkaa tiistaivuoroin 4. lokakuuta ja keskiviikkovuoro 5. lokakuuta. Kevätkausi vastaavasti 10. ja 11. tammikuuta. Ilmoittautumiset omilla tunnuksilla Nex Golfissa, kuhunkin vuoroon otetaan 23 henkilöä. 

Kauden, tai paremminkin kesäkauden, päätöskisa pelataan perjantaina 23. syyskuuta. Aamupäivällä pelataan 9-reiän pb-kilpailu Hugolla ja illalla hoidetaan asiaankuuluvat seremoniat palkintojakoineen ja toimikuntavalintoineen Everstin ravintolassa.  Hanki illalliskortti varmistaen osallistumisesi 19.9.2022 mennessä Everstin ravintolan kassalta! Ks. kutsu tästä!

Aktiivista golfia loistokuntoisilla kentillämme!

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä