Senioritiedote 6/2023

Senioritiedote 6/2023

30.10.2023

Paluu

Kausi on päättynyt – vai onko?

Lokakuu on lopuillaan ja pelikausi näyttää Aulangolla päättyneen tältä vuodelta. Toiveikkaina odotellaan tietenkin, jos tulisi muutamia lämpimiä päiviä ja ehtisi vielä yhden kierroksen pelata. Kausi jatkuu monella seniorilla etelän kentillä niin syksyllä kuin keväälläkin. Viimeisimmät tapahtumat senioreilla olivat syyskuun puolella ja niistä vielä viimeiset tiedot.

Hämeenlinnan AGK/Tawast Ryder Cup kisa pelattiin Tawastilla 18-19.9. Todella tiukka kisa päättyi tasan 7 ½ – 7 ½. Sääntöjen mukaan tasapelin sattuessa jatkoreikiä ei pelata, vaan kiertopalkinnon saa haltuunsa edellisen vuoden voittaja eli pokaali jäi joukkueemme kapteenin Hannu Viitasaaren käsiin.  

Eclectic oli uusi, kaikille tarkoitettu kierros, jossa etsitään parasta mahdollista kierrosta. Kortteja kisaan ja arvontaan jätettiin niukasti, mutta toivottavasti niitä tehtiin kotona tutkittavaksi ja ensi vuonna parannettavaksi. Parhaat Eclectic pelaajat 2023 olivat Anitta Kärkkäinen (Hugo) ja Markku Hietala (Eversti).

TawG – AGK seniorien viikkokilpailut päättyivät viimeiseen kisaan 13.9. Kisan lopulliset tulokset löytyvät AGK:n nettisivuilta.

Seniorien päätöskilpailu – kolmen mailan kisa Hugolla ja syyskokous/iltamat järjestettiin Everstin klubilla 20.9. Tilaisuudessa kerrottiin tiivistelmä kuluneesta vuodesta ja käytiin läpi muutkin syyskokoukseen kuuluvat asiat. Kiitos ravintolalle hyvästä ruuasta ja tarjoiluista.

Senioreiden talviharjoittelu ja kuntosalivuorot Loimua Areenalla jatkuvat syys- ja kevätkaudella. Ryhmät täyttyivät vauhdilla, mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysellä Marjalta. Omatoiminen harjoittelu Pullerihallissa on jälleen myös mahdollista. Lisäksi mainio studiomme on käytettävissä ja suosittelemme sitä lämpimästi.

Golfpron ohjaama maksullinen talviharjoittelu senioreille järjestetään kevätkaudella 2024 pienryhmissä Pullerihallissa. Tarkempia tietoja siitä löytyy Nextgolf sivuilta. Vetäjänä toimii Juha Hakulinen.

Syyskokous asioissa oli toimintakertomuksen ja palkintojen jaon lisäksi toimikunnan valinta vuodelle 2024. Toimikuntaan valittiin pj. Timo Sankari, vpj Pirkko Rautavirta ja jäsenet Merja Viitasaari, Marja Vuorenpää, Timo Ripatti ja siht. Leena Takala. Toimikunnasta jäivät pois Kari Marin ja Markku Hietaranta. Suurkiitos heille usean vuoden ansiokkaasta työstä. Toimikunta on kutsunut lisäksi jäsenikseen Jorma Virtasen ja Hannu Elväksen.

Toivotamme kaikille AGK:n senioreille hyvää talviaikaa ja palaamme AGK:n seniorigolf-asioihin keväällä tiedotteiden ja kevätkokouksen merkeissä. Seuratkaa lisäksi seniorien WhatsApp-ryhmää.

Tiiterveisin!

Senioritoimikunta

 

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä