Senioritiedote 5/2023

11.09.2023

Paluu

Vielä on kesää jäljellä tai ainakin pelikautta

Syyskuun alussa ollaan ja kautta on vielä mukavasti jäljellä. Sähköä on ollut ilmassa ja kentälläkin sitä on riittänyt, kun seuran mestaruuskilpailut käytiin ja moni sarja on saatu päätökseen. Toimintaa on meillä kuitenkin edelleen.

Koivikkokoti-hyväntekeväisyys tilaisuus oli 26.8 Hugolla ja se onnistui mukavassa säässä erittäin hyvin. Mukana oli leikkimielistä kilpailua, kirpputori, arvontaa sekä tietenkin mukavaa yhdessä oloa hyvän ja tärkeän asian parissa. Tästä enemmän tarinaa AGK:n nettisivulla.

Lähipelimestaruus oli miesten puolella viimeiseen asti avoinna. Lopulta päädyttiin tasatilanteeseen Risto Saaren ja Matti Torkkelin välillä. Naisten puolella Pirkko Saari oli varmistanut mestaruuden jo ennen viimeistä kisaa. Reikäpeleissä finaali pelattiin Hugolla 6.9 Jyrki Backlundin ja Risto Nukarin välillä. Tämä päättyi Jyrkin voittoon. Tarkemmat tulokset näistä kamppailuista löytyvät AGK nettisivuilta kohdasta Kilpailusarjojen pistetilanteet. Prismapeleistä (Paripelit) on pelattu myös viimeinen kisa eli scramble ja sen voitti pari Susanna Heimsch ja Timo Sankari, jotka voittivat myös kokonaiskilpailun.

Seniorien viikkokisat jatkuvat vielä syyskuussa. Tätä kirjoitettaessa on vielä yksi kilpailu jäljellä, jossa ratkaistaan lopulliset sijoitukset. Osa sarjoista on jo ratkennut, mutta osassa sijoituksista kamppaillaan vielä tiukasti. Tästäkin tilanteesta tarkemmat listat AGK nettisivuilla kohdassa Kilpailusarjojen pistetilanteet.

Toinen seniorien reissuretki tehtiin Vierumäelle ja Lahteen. Hieman kosteissa olosuhteissa pelasimme kaikki kolme kenttää. Järjestelyistä vastasi totuttuun tapaan Markku Hiedanpää jo seitsemännen kerran.

10-kisoissa AGK lähti puolustamaan viime vuoden mestaruutta. Lahden golfin Mestari-kenttä oli viritetty (meille klubipelaajille) todella haastavaksi. Tulostaso jäi siten hieman vaatimattomaksi kaiken kaikkiaan. Taistelimme kuitenkin tiukasti ja tuloksena kolmas sija.

Eclectic -kisa on myös loppumassa, mutta vielä ehtii kortteja täyttää ja palauttaa. Kaikkien palautettujen korttien (ajalta 15.7–13.9) kesken arvotaan päätöstilaisuudessa palkintoja. Viimeinen Eclectic -kortti tulee palauttaa viimeistään 15.9 caddiemasterille.

Tulevia tapahtumia on ainakin Aulangon ja Tawastin välinen Ryder Cup, joka pelataan 18.–19.9. Tawastilla. Joukkueeseen valitaan 10 pelaajaa (6 miestä ja 4 naista) viikkokilpailujen scr-sarjojen pistetilanteen mukaan. Tavoitteena pitää palkinto AGK:n kaapissa.

Senioreiden päätöskilpailu on 22.9 Hugolla. Tällä kertaa pelataan kolmen mailan kisassa 9 reikää pistebogeynä. Saman päivän iltana on senioreiden päätöstilaisuus Everstillä, jossa palkitaan kauden aikana menestyneitä AGK:n senioreita, muistellaan vanhoja ja valitaan toimikunta ensivuodeksi sekä tietenkin syödään hyvin hyvän musiikin ja seuran lomassa. Katso päätöspäivän kutsu tästä!

Early Birdie ja keskiviikkotapahtumat jatkuvat pitkälle syksyyn. Early Birdie vieraili Hattulassa elokuussa ja syyskuussa 15. päivä vierailemme Linna golfissa. Ilmoittautuminen on sinne jo sulkeutunut.