Klubirakennus Eversti

Klubirakennus Eversti

Klubirakennus sijaitsee upealla lehtometsä alueella. Golfkentän keskeisellä paikalla sijaitsevan rakennuksen ravintolasta ja terassilta aukeaa laajat näkymät golfkentän pelialueille. Reilun 600 m2:n suuruisen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Asko Kaipainen, Arkkitehtitoimisto Kaipainen Oy.

Golfkentän pysäköintialueella on tilaa yli 100 autolle. Driving Range sijaitsee pysäköintialueen läheisyydessä. Suuri lähipeliviheriö harjoitusbunkkereineen sijaitsee Rangen lyöntipaikkojen takana.

Klubirakennuksen sijainti golfkenttään nähden on keskeinen, 1.tii, 8.tii, 9.griini ja 18.griini sijaitsevat sen välittömässä läheisyydessä. Puttiviheriöltä on muutaman askeleen matka 1. tiille. Erillinen bag -varasto sijaitsee aivan klubirakennuksen kyljessä. Varastossa on tilaa 150 bag -kaapille. Kuhunkin kaappiin mahtuu 2 bagia. Varaston yhteydessä on erillinen tila myös sähkökärryille latauspaikkoineen.

Kaikki rakennuksen palvelutilat sijaitsevat sen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennukseen saavutaan Etelä -päädystä avaraan caddiemaster- ja Pro Shop tilaan. Pukuhuone- ja saunatilat sekä naisille että miehille sijaitsevat caddiemaster tilan läheisyydessä. Molempiin pukuhuonetiloihin on sijoitettu After Sauna -tila, josta on yhteys katetulle vilvoitteluterassille.

Klubiravintolassa on n.70 kiinteää asiakaspaikkaa, mutta isompia tilaisuuksia varten saadaan tiloihin mahtumaan yli 100 henkeä. Ravintolan kabinettia voi varata erikseen ryhmäkäyttöön. Ravintolan terassialue aukeaa länteen ilta-auringon suuntaan. Osa terassista on katettu.

Klubirakennuksen julkisivumateriaaleissa kunnioitetaan Aulangon ympäristöä ja sen perinteitä. Rakennukselle tunnusomaiset pystypuurimoitukset istuvat näyttävästi taustalla sijaitsevaan mäntymetsään. Liuskekivet tuovat mieleen Aulangon puistometsän lukuisat kivirakennelmat ja valkoinen rappaus Aulangon Hotellin.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä