Senioritiedote 1/2023

Senioritiedote 1/2023

24.02.2023

Paluu

Mukavaa golfkautta 2023!

Senioreiden golfkausi 2023 on jo kohta alkamassa ja meillä on totutusti monimuotoista toimintaa. Toimintasuunnitelma on valmisteltu edellisen kauden pohjalta ja julkaistaan myös AGK:n seniori sivuilla samoin kuin kalenteri kauden tapahtumille heti kun viimeisetkin aikataulut on vahvistettu. Joitain muutoksia kesän edetessä saattaa tulee ja niistä kerrotaan AGK:n nettisivuilla ja myös Hugon ilmoitustaululle kiinnitettävissä tiedotteissa ja kilpailukutsuissa.

Kauden 2023 kalenterissa on paljon aktiviteettejä ja toivottavasti kaikki löytävät siitä jotain, johon lähteä mukaan. Toiminta on jo käynnistynyt kävelylenkeillä eri puolilla Hämeenlinnaa ja tietenkin kuntosaliliikunnalla. Innokkaimmat ovat myös mukana seniorien Talvigolf ryhmissä tai harjoittelemassa Pullerihallissa ja Studiolla.

Aloitamme perjantaiset Early Birdiet heti kun kenttä (Hugo) avataan. Toukokuussa jatketaan Seniorien keskiviikko (entinen Lady meeting) tapahtumilla, jotka jatkuvat läpi kesän – myös miehet ovat tervetulleita osallistumaan.  Tavoitteena on pitää ns. matalan kynnyksen mukava tapahtuma kaikille uusille ja pidempäänkin pelanneille. Näihin tapahtumiin yhdistämme ’kummikierrokset’, joihin voivat osallistua golfin uudet harrastajat vähän kokeneimpien senioripelaajien seurassa.

Hyväntekeväisyystapahtuma Koivikko-scramble toteutuu elokuussa. Tunari Kiulu, Seniorimaraton, Reikäpelicup, Evertin Prisma-pelit ja muut tutut tapahtumat toteutuvat entiseen tyyliin. Seuraotteluita pelataan kaksi; molemmat ovat meillä kotona Aulangolla. Näissä kohdataan jälleen Kanava Golf ja Nokia River Golf.

Ohjelmassa ovat myös jälleen AGK-TawG viikkokilpailut, Ryder Cup ottelu Tawast Golfia vastaan Tawastilla, kaupunkiottelu Hämeenlinna-Hyvinkää Tawastilla sekä 10-seuran ottelu Lahdessa.  

Pelimatka tehdään elokuussa Vierumäelle ja matkalla pelataan kolme kenttää (osallistuja määrä on jo täynnä). Suuren kysynnän vuoksi toimikunta tutkii kevätmatkan mahdollisuutta, jolloin kohteena olisi Tallinna ja sen alueen kolme kenttää. Tiedot matkasta julkaistaan piakkoin.

AGK:n senioreiden kevätkokous pidetään 29.3.2023 klo 18:00 Hotelli Aulangolla. Kokouksessa esitellään toimikunta ja tarkempi toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle sekä keskustellaan muista esiin tulevista seniorigolfiin liittyvistä asioista. Tilaisuudessa pidetään myös luento golffarin jalkojen hoidosta kauden aikana. Tervetuloa vaikuttamaan toimintaamme!

Senioritiedotteet löytyvät tänäkin vuonna AGK- senioreiden nettisivulta sekä Hugolla seniorikansiosta ja ilmoitustaululta.

Olen Timo Sankari ja toimin ensimmäistä vuotta AGK:n golfseniorien puheenjohtajana. Jos et ole minua tavannut, olen melko aktiivinen golffari ja pelannut Aulangolla Everstin rakentamisesta alkaen Minut löytää parhaiten kentältä/klubilta sekä eri tapahtumista. Tartu hihasta ja tule juttelemaan sinua kiinnostavista golf asioista. 

SENIOREIDEN KEVÄTKOKOUS 29.3.2023 KLO 18.00 Hotelli Aulanko

TERVETULOA !

Ajankohtaista

Vuoden 2023 pelioikeudet

Vuoden 2023 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Aulanko Golfstudio

Aulanko Golfstudio

TALVIKAUDEN PELIT SIMULAATTORISSA!
Katso lisää >

Osakkeiden kauppapaikka

Osakkeiden kauppapaikka

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä