Senioritiedote 2/2022

Senioritiedote 2/2022

30.03.2022

Paluu

Kevään eteneminen antaa odottaa mutta koronarajoituksista olemme pääsemässä irti suurempien huolien alla. Turvallinen golf on saanut todellakin uutta merkitystä.  Kauden aloitusta suunniteltiin toiveikkaasti, mutta Hugon väylien valloitus heti huhtikuun alussa golfia pelaten ei toteudu. Joudumme etenemään varasuunnitelman mukaan, eli kokoonnumme parkkipaikalle klo 10 ja reippailemme pitkin rantapolkuja Hugo-niemen ympäri. Ennuste on, että jatkamme näin huhtikuun lopulle saakka (ei pitkäperjantaina 15/4!)  jolloin saanemme kenttämestarilta vihreätä valoa. Ehkäpä kausi avataan perinteisillä haravointitalkoilla, jotka korona on ’evännyt’ parina viime vuotena. Uskomme toki, että ensimmäinen Lähipelikisa 2. toukokuuta saadaan pelata suunnitellusti. 

Senioritiedotteen 1/2022 sisältö on suurelta osin vielä ajantasaista, joten tässä tiedotteessa vain muutamia päivityksiä. Senioreiden Toimintasuunnitelma 2022 on julkaistu. Tapahtumia on kuvailtu lyhyesti ja niiden vastuuhenkilöt nimetty. Tiedot tarkentuvat aikaa myöten! Samoilta sivuilta löytyy Tapahtumakalenteri 2022 joka myöskin on rakennettu tämänhetkisten tietojen varaan. Päivämäärät ovat pitkälle soviteltu muiden osapuolten, tapahtumien ja seurojenkin kanssa mutta tarkennuksia tulee. Varsinaisessa tapahtuma- tai kilpailukutsussa selviää tarkemmin yksityiskohdat, kuten osallistuminen, sarjajako, pelimuodot ja pelattava tii  – seuraa ilmoittelua! Kalenteri elää vain nettisivuilla, mitään erillisiä paperikopiota ei julkaista! 

SGS:n alaiset kilpailut, kuten kansainvälinen toiminta, SM-kisat, FST Tour ja Aluetour sekä niiden kilpailukalenterit löytyvät helposti SGS:n sivuilta . Rohkeasti mukaan! Ilmoittautumiset sekä matka- ja muut järjestelyt hoituvat omatoimisesti kunkin golfarin toimesta. Kyseiset kisatapahtumat eivät juurikaan ole ajallisesti päällekkäisiä oman kalenterimme kanssa. 

Kesän odotettu reissuretki toteutuu elokuun 22.-24. päivinä ja suuntautuu Lounais-Suomeen. Menomatkalla pelataan Wiurilan kenttä, yövytään Harjattulan Kartanossa, pelataan Harjattulan kenttä ja kolmantena päivänä vielä Archipelagian kenttä Paraisilla. Tästä linkistä matkasta lisää, ilmoittautuminen sähköpostilla Markulle. Mukaan bussimatkalle mahtuu 36 senioria.

Seuraotteluiden osalta Kanava Golfin joukkue kohdataan Vääksyssä jo 2. kesäkuuta. Nokialle matkustetaan torstaina 28. heinäkuuta River Golf in vieraaksi. Kummallekin bussimatkalle otetaan 36 senioria puolustamaan viimekesän voittoja! 

Toistetaan vielä viimekertainen muistutus: kalenterissamme on noin 80 tapahtumaa, joiden toteuttaminen tarvitsee vapaaehtoisia ja toimeliaita vetäjiä! Toimikunnan jäsenet hoitavat vastuualueensa, mutta lisäresursseja ja avustajia halutaan lisää mm. oheistoimintojen järjestämiseen. Kalenteritapahtumien ohella voitaisiin järjestää vaikkapa höntsägolfia, kummitoimintaa, puttikisoja illalla tai karaokekilpailut golffareille - ideoita ja vetäjiä tarvitaan. Tervetuloa mukaan! 

Rentouttavaa golfkesää!

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä