GEO-ymparistosertifikaatti

GEO-ymparistosertifikaatti

GEO-ympäristösertifikaatti

Aulanko Golfin GEO-ympäristöjärjestelmälle on myönnetty kansainvälinen GEO (Golf Environment Organisation) ympäristösertifikaatti. Ympäristöjärjestelmäänsä Aulanko Golf dokumentoi ympäristöteoistaan ja lisäksi kertoo olevansa valmis panostamaan kestävään kehitykseen ympäristötoimenpiteiden jatkuvalla parantamisella. Aulanko Golf on neljäs GEO sertifioitu golfkeskus Suomessa. Sertifiointi kattaa Aulangon molemmat kentät Everstin ja Hugon rakennuksineen. 

Aulanko Golf on osoittanut olevansa valmis kehittämään omaa toimintaansa kestävämpään suuntaan. Merkittäviä kehityskohteita ovat vedenkulutuksen mittaamisen kehittäminen, jo nyt merkittävän kokoisten niittyalueiden monipuolisuuden parantaminen, vesinäytteenoton kehittäminen ja vesianalyyseista saatavien analyysitulosten perusteella tehtävän arvioinnin parantaminen. Lisäksi energiankulutuksen vähentäminen on aina ajankohtaista. Kaikkiin näihin asioihin liittyen Aulanko Golf on jo tehnyt satsauksia, mutta tarkoitus on kehittää niitä edelleen. Samalla aulankolaiset haluavat edistää kestävää golfia kokonaisvaltaisesti jakamalla hyväksi kokemiaan ympäristötoimenpiteitä myös muille kentille, mutta ovat silti valmiita ottamaan vastaan tietoa myös muilta. 

 

Mitä tarkoitetaan kestävällä golfilla

Ympäristöjärjestelmän avulla golfkenttä voi johdonmukaisesti kehittää toimintaansa kestävän kehityksen suuntaan. Ekologisen kestävyyden perusteena on, että ihmisten toiminta ei kuluta luonnon monimuotoisuutta eikä vaaranna ekosysteemin tasapainoa. Kantavana ajatuksena on, että ihminen, ympäristö ja talous huomioidaan tasavertaisesti päätöksenteossa ja toimintasuunnitelmassa.

 

Tutustu Aulanko Golfin GEO aineistoon tästä!

 

Teksti:

Sanni Pisto, MSc in environmental Technology and management

Apila Group Oy Ab  

Liity jäseneksi ja harjoittele edullisesti myös talvella!

Liity jäseneksi ja harjoittele edullisesti myös talvella!

Liity nyt jäseneksi Aulangolle niin saat mahdollisuuden edulliseen talviharjoitteluun.

KÄYTÄ VANHENEVAT LIIKUNTASETELIT ENSI KAUDEN PELIOIKEUTEEN

KÄYTÄ VANHENEVAT LIIKUNTASETELIT ENSI KAUDEN PELIOIKEUTEEN

Tuo liikuntasetelit meille, niin sovitaan niiden käytöstä ensi kauden pelioikeuden hankintaan!

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2019

YRITYS -JA RYHMÄKILPAILUT AULANGOLLA 2019

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Yhteistyökumppanit