Ladykirje 2/2021

Ladykirje 2/2021

10.06.2021

Paluu

Hei Aulangon naiset,

Kesäkuussa naisten tapahtumakalenterissa Laatu Lady Golf, Naisten sunnuntai ja Aulangon Helmi, myös tutut keskiviikkotreenit käynnistyvät. Laatu Lady Golf kisa jouduttiin ukkosen takia siirtämään ja pelataan ke 23.6. klo 15:10 alkaen. Joukkue on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle laittamalla minulle viestiä.

Keskiviikkotreenit

Keskiviikkona 9.6. klo 18–19 käynnistyivät taas keskiviikkotreenit Everstin rangella. Viime kauden tapaan jatkamme siis ilmaisten rangepallojen jakoa naisille aina keskiviikkoisin klo 18–19 Everstillä. Tällä kaudella on suunniteltu keskiviikkotreeneihin ajoittain myös muuta ohjelmaa (esim. naisten peli-ilta) liity siis AGK naisten WhatsApp ryhmään, niin kuulet aina viikon ohjelmasta sitä kautta.

Naisten sunnuntai 13.6.

Koko suomi Golfaa kampanjan kesäkuun teemapäivä on perinteinen Naisten sunnuntai ja koko kauden teemana lähipeli. Aulangolla teemapäivää vietetään Hugolla, jossa ohjelmassa on kolmen mailan pelitapahtuma sekä chippi ja puttikisaa. Valitse siis arsenaalistasi kolme mailaa ja lähde mukaan kokeilemaan miten Hugon kiertäminen onnistuu rajallisella mailavalikoimalla : ) Kierroksen jälkeen nautitaan lounasta Hugon ravintolassa. Tule mukaan hauskaan tapahtumaan ja tutustumaan uusiin pelikavereihin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan NexGolfissa.

Aulangon Helmi 20.6.

Suomen vanhin naisten lyöntipelikilpailu Aulangon Helmi pelataan tänä vuonna Everstillä sunnuntaina 20.6.2021. Samassa yhteydessä pelataan myös Letkeiden Leidien 2. osakilpailu (pistebogey). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan NexGolfissa.

Herrasmiesgolfarin valinta – ilmoita ehdokkaasi lomakkeella

Aulangon naiset ovat jo useana vuonna palkinneet vuoden herrasmiesgolffarin. Tänä vuonna keräämme ehdotuksia herrasmiesgolffariksi pitkin kautta tällä lomakkeella. Ehdokkaita voit ilmoittaa useita, muista aina lisätä perustelu ehdotukseen. Kauden lopulla pääsette äänestämään tämän vuoden herrasmiesgolffaria.

Heinäkuussa kisataan jo tuttuun tapaan Hämeenlinnan Lady Open parikisassa (10.11.7.) ja pelataan Lady Maraton Hugolla (28.7.), näistä lisätietoja myöhemmin, mutta merkkaa päivät jo nyt kalenteriin.

Aurinkoisia golfpäiviä

Ladykapteeninne Saara
selvas@hotmail.fi
puh 0400 861 004 

ps. AGK naisten WhatsApp ryhmään pääset liittymään laittamalla pyynnön jollekin naistoimikunnan jäsenelle (yhteystiedot www-sivuilla ja tapahtumakalenterissa). Muista myös Eclectic ja Birdiepuut, lisätietoja Naisten tapahtumakalenterissa.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä