Ladykirje 4/2023

Ladykirje 4/2023

03.07.2023

Paluu

Heinäkuulle osuu tänä vuonna useampia naisten tapahtumia, joista lisää tässä kirjeessä. Heinäkuun ensimmäinen tapahtuma on kutsukilpailu Naiset vs. Miehet lauantaina 8.7. Hugolla. Kisan osallistujat kerätään Letkeät Leidit turnauksen pelaajista, naistoimikuntalaisista ja naisten reikäpeli cupin osallistujista. Joukkue on kasassa ja kisan tuloksista tiedotetaan lauantaina naisten WhatsApp ryhmässä. Jos et vielä ole ryhmä jäsen, laita pyyntö jollekin naistoimikunnan jäsenelle niin pääset mukaan.

Heinäkuun keskiviikkotreenin teemana on lähipeli, tule siis keskiviikkona 12.7. klo 18 mukaan kuulemaan pro:n vinkit ja harjoittelemaan hyvässä seurassa. Keskiviikkotreeneihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, kaikki Aulangon naisjäsenet ovat tervetulleita mukaan.

Lady Maraton ma 10.7. Eversti + Hugo

Lady maraton pelataan ensimäistä kertaa sekä Everstillä että Hugolla. Pelit alkavat aamulla Everstin 18r kierroksella, lounaan jälkeen siirrytään Hugolle pelaamaan kaksi 9r kierrosta. Tuttuun tapaan Lady maratonin yhteydessä pelataan myös Letkeiden leidien osakilpailu. Letkeiden leidien osakilpailussa huomioidaan paras 9r pistebogeytulos. Katso tarkemmat tiedot kutsusta ja ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille.

Letkeät Leidit 3. osakilpailu ma 17.7. Linna Golf

Pelimatkan peruuntumisen vuoksi päätettiin Letkeiden Leidien 4. osakilpailu pelata tänä vuonna Linna Golfissa. Mukaan mahtuu 24 nopeinta ja hinta (50 €) sisältää pelin ja lounaan. Linna Golfissa tasoitusraja on 36. Ilmoittautuminen NexGolfiin tai caddiemasterille.

Peli-ilta to 20.7. Eversti

Heinäkuun peli-illassa pääset kokeilemaan paripelimuotoa greensome, joka toisinaan tunnetaan myös nimellä valintadraivi. Molemmat pelaajat avaavat, jonka jälkeen valitaan parempi avaus, josta jatketaan vuorotellen reikään asti. Ilmoittautuminen peli-iltaan aukeaa lähipäivinä.

Hämeenlinnan Lady Open la-su 22.-23.7. Eversti + Hugo

Tawast Golfin kanssa yhdessä järjestettävä avoin naisten parikilpailu Hämeenlinnana Lady Open pelataan tänä vuonna lauantaina Everstillä, jossa pelimuotona greensome ja sunnuntaina Tawastilla pelimuotona on scramble. Tarkemmat tiedot löytyvät kutsusta ja ilmoittautuminen tehdään Tawastille.

TawG-AGK reikäpeliottelu to 27.7. Tawast Golf

Viime vuonna palautettiin Tawastin ja Aulangon ystävyysottelusarjaan useamman vuoden tauon jälkeen reikäpeliottelu. Tänä vuonna reikäpeliottelu pelataan Tawastilla, laitan tästä ottelusta lisätietoja WhatsApp ryhmään, kun saadaan yksityiskohdat sovittua Tawastin kanssa.

Tapahtumakalenteriin on myös päivitetty uusi tapahtuma elokuulle: Nostalgia Golf. Nostalgia golf on Aulangon ja Tawastin naistoimikuntien yhteinen pelitapahtuma Hugolla tiistaina 15.8. klo 16. Ilmoittautuminen NexGolfiin.

Toivottavasti nähdään tapahtumissa!

Ladykapteeninne Saara
selvas@hotmail.fi, puh 0400 861 004

ps. Eclectic-kortit ovat saapuneet ja voi pyytää sellaista caddiemastereilta. Kauden lopuksi palkitaan parhaita tuloksia ja arvotaan palkinto kaikkien kortin palauttaneiden kesken.

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä