Ladykirje 6/2023

Ladykirje 6/2023

12.09.2023

Paluu

Tämän kertaisen ladykirjeen aiheina syyskuun tapahtumat, Eclectic-kisan ohjeet ja syyskokouksen ajankohta. Syyskuussa naisten kalenterista löytyy vielä kaksi tapahtumaa ja niiden lisäksi kirjeessä nostona myös yksi kauden hauskimmista koko jäsenistön tapahtumista.

Otsalamppugolf pe 15.9. klo 16

Kauden viimeisessä peli-illassa kokeillaan päivänvalon riittävyyttä, kun Everstillä lähdetään pelaamaan täyttä kierrosta klo 16 alkaen. Jos varastoistasi löytyy valopalloja tai muita peliä hämärässä helpottavia kikkoja, voi niistä olla iloa kierroksen viimeisillä reillä. Lähde siis mukaan pelitapahtumaan nauttimaan (toivottavasti) seesteisestä syysillasta. Tuttuun tapaan pelitapahtuma on pelioikeuden omaaville ilmainen ja muilla hinta on normaali green fee/Asiakaskortin kierros. Katso kutsu tästä!

Letkeät leidit 5. osakilpailu la 16.9. klo 10

Letkeät leidit turnauksen viimeinen osakilpailu pelataan Everstillä 16.9. klo 10 alkaen 18 reiän kisana. Kisan sponsorina toimii Kauneuskeskus Pinjami ja tuttuun tapaan kolme parasta palkitaan. Koko turnauksen tilanne on jännittävä, kun voittoon on mahdollisuus vielä yhdeksällä pelaajalla. Kakkos- ja kolmossijaa voi havitella sitäkin useampi osallistuja. Ks. kutsu tästä - muista ilmoittautua mukaan 14.9. mennessä!

Aulangon Malja la 23.9. klo 9:30

Seuran yhteisistä tapahtumista nostona Aulangon Malja, jossa pelataan Everstin takaysi ja Hugo. Kisa kuuluu omiin suosikkeihini ja kannustankin kaikkia rohkeasti mukaan tähän hauskaan kisaan. Kisan hintaan kuuluu munkkikahvit Hugolla ja lounas Everstillä. Tarkemmat tiedot kutsussa ja ilmoittautuminen NexGolfiin tai toimistoon 21.9. mennessä. Toivottavasti nähdään kisassa!

Eclectic-kisa 2023

Kaudella 2023 on aiempien vuosien tapaan voinut kerätä omaa ihannekierrostaan Aulangon molemmilla kentillä. Tänä vuonna on caddiemasterilla ollut myös tarjolla oma Eclectic-kortti, jota on voinut hyödyntää oman tuloksen seurannassa. Naisten Eclectic-voittajat palkitaan syyskokouksessa, joten palautathan parhaan Eclectic tuloksesi (joko Eclectic kortilla tai normaalilla tuloskortilla) Everstin naisten pukukopista löytyvään laatikkoon 30.9.2023 mennessä. Muista kirjata korttiin nimesi, kilpailu (Naisten Eclectic-kisa 2023) ja tarkka tasoituksesi 30.9.2023 tilanteen mukaan. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä minulta (yhteystiedot kirjeen lopussa) tai naistoimikunnan Katjalta. Kaikki kortin palauttaneet osallistuvat myös Eclectic-kisan yllätyspalkinnon arvontaan.  

Syyskokous 2023 Everstillä ma 2.10. klo 18

Perinteisesti syyskokous pidetään lokakuun alussa Everstillä. Kokouksen aiheina katsaus kuluneeseen kauteen ja palaute kauden 2023 tapahtumista, Eclectic ja Letkeät leidit voittajien palkitseminen, naistoimikunnan kokoonpano kaudella 2024, talven 2023–24 opetuspalvelut sekä birdiepuu arvonta. Syyskokous on osallistujille ilmainen ja tarjolla on pientä purtavaa kokoustamisen lomassa. Kutsu päivitetään NexGolfiin lähipäivinä, muistathan ilmoittautua mukaan (ruokailua varten) viimeistään perjantaina 29.9.

Syysterveisin
Ladykapteeninne Saara
puh 0400 861 004

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä