Aluetourilla Everstillä 157 kilpailijaa

Tiistaina 15.6. pelattiin Aluetour Hämeen toinen osakilpailu Everstillä ja kilpailusta muodostuikin hyvin suosittu, kun peräti 157 kilpailijaa, joista 24 AGK:n omia senioreita, kiersi Everstin tuulisena kesäpäivänä. Tuuli hieman heikkeni iltapäivällä, mutta varsin tasapuoliset olosuhteet olivat eri aikaan kilpailleille.

Järjestelyt onnistuivat mainiosti. Kilpailutoimikuntaan kuuluivat Heikki Taavitsainen (SGS), Kari Kuivasaari (AGK) ja Vesa Jarho (AGK), joka toimi kilpailun tuomarina. Starttereina olivat Heikki LauttiaLeena Rekonen ja Enni Sistonen. Kiitos kaikille taas kerran!
Klubiravintolassa kilpailijat saivat nauttia Anssin maukkaasta tarjoilusta. Kyllä se vaan on mukavaa lähteä takaysille lohileipävälipalan jälkeen!

Jo Nokian osakilpailussa aulankolaiset olivat innolla mukana (16 kpl), mutta nyt petrattiin vielä selvästi. Myös kilpailumenestyksessä näkyi kotikenttäetu ja etenkin AGK:n seniorien mainio tuloskunto.

M50-sarjassa Jari Mäntysalo otti voiton ja täydet pisteet tuloksella 68. Erinomainen esitys Jari!
M60-sarjassa pantiin vielä paremmaksi, kun Reijo Vuorinen voitti (68) ja Timo Korhonen oli toinen (70). Ilkka Salonen oli viides (73) ja Timo Sankari seitsemäs (75) täydentäen AGK:n vahvaa esitystä M60-sarjassa.

M65-sarjassa AGK otti sijat 3, 4 ja 5 tuloksilla Arto Kaukonen (71), Matti Torkkeli (72) ja Seppo Eloranta (73). Voittajan peliä sainkin seurata läheltä, kun Esa Siltanen (69) Golf Pirkkalasta pelasi samassa lähdössä.
M70-sarjassa Tapani Nousiainen (72) oli neljäs.

N50-sarjassa oli vain neljä pelaajaa Nokia River Golfista. AGK:n ja monen muun seuran nuorimmat naisseniorit taisivat ahertaa työn ääressä, kun kilpailu pelattiin arkipäivänä.

N60-sarjassa Anitta Kärkkäinen (69) sijoittui toiseksi hyvällä tuloksella.
Paula Paakkari-Kaukonen (32 bp) oli N70-sarjan kuudes.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kolmatta osakilpailua (10.8.) Messilässä ja finaalia (4.9.) Uudessakaupungissa. AGK:n osakkaat saavat kauden aikana pelata Messilässä kaksi kertaa ilmaiseksi, joten harjoituskierrokseen ennen kilpailua on hyvät edellytykset!

Kuvat: Heikki Taavitsainen
Teksti: Matti Torkkeli