Seniori Maraton 2021

Seniori Maraton 2021

Alkukesä juhannukseen asti on hienoa aikaa, kun kaikki luonnossa kasvaa ja varttuu, ja kaikki on vielä tuoretta ja raikasta. Silloin voi kuulla satakielen ja mustarastaan laulua ja pääsee seuraamaan kolopesijöiden ahkerointia, jos vain on muistanut laittaa linnunpönttöjä pihapuihin.
Myös golf sujuu alkukesällä toiveikkain mielin, kun taidot kierros kierrokselta paranevat talven jäljiltä ja par-tuloksia saa merkitä korttiin yhä useammin. Mikäpä silloin on lähtiessä kilpailemaan, ja vaikka koko päiväksi, kun valoa riittää aamuvarhaisesta iltamyöhään ja heinäkuun helteet eivät ole kilpailijaa rasittamassa.

Kevyesti uudistettuun Seniori Maratoniin osallistui 29 senioria ja ilahduttavasti joukossa oli myös jo varttuneempia senioreita, jotka rasituksia pelkäämättä lähtivät suorittamaan neljän kierroksen urakkaa Hugolla. Kovin miesvoittoinen oli kuitenkin osallistujaluettelo ja vain muutama urhea lady oli uskaltautunut mukaan.

Neljä kierrosta Hugolla vaatii energiavarastojen täydentämistä kierrosten välissä ja tämä onnistuikin hyvin Hugon ravintolan tarjoaman ruokailupaketin avulla. Erittäin kohtuulliseen hintaan saimme välipalat ja maittavan lohikeiton lounaaksi.
Kilpaileekohan sitä tarpeeksi vakavasti, jos seiskalla jo alkaa miettiä tulevaa ruokailua ja muutama ylimääräinen lyönti viimeisillä väylillä kuittaantuu ajatuksella kohta tulossa olevasta tauosta klubilla?

Onneksi muut keskittyivät paremmin peliin ja hyviä tuloksia syntyikin eri sarjoissa.

 

M50

M70

M75

N70

1.

Risto
Nukari

135

Tapani
Nousiainen

140

Juhani
Salminen

153

Rakel
Marin

143

2.

Harri
Jokinen

140

Markku
Laine

140

Oiva
Ahola

154

Maija-Liisa
Kekki

148

3.

Timo
Sankari

141

Matti
Kilpinen

141

Kari
Tallberg

161

 

 

 

Parhaat scratch tulokset olivat Rakel Marinilla (187) ja Timo Sankarilla (159).
Seniorien syyskokouksessa sarjojen voittajat ja parhaan scratch tuloksen tehneet palkitaan.

Pyysin kilpailun jälkeen pelaajilta palautetta ja vastausprosentti oli normaalia parempi, kun noin joka toinen lähetti vastauksensa.

Tasoituksellista lyöntipeliä pidettiin hyvänä kilpailumuotona Seniori Maratonissa ja sarjajako myös tuntui sopivalta pelaajamäärä huomioon ottaen.
Ravintolan tarjoamaa eväspakettia pidettiin onnistuneena ja kohtuuhintaisena. Muutama vastaaja toivoi hieman pitempiä taukoja kierrosten välille, jotta ravintolan tarjoilusta ehtisi nauttia rauhassa ja samalla palautua edellisen kierroksen rasituksista.

Matti Torkkeli


 

Ajankohtaista

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

YRITYSKILPAILUT AULANGOLLA 2024

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!
Katso lisää >

Vuoden 2024 pelioikeudet

Vuoden 2024 pelioikeudet

AULANGOLLA PELAAT ENEMMÄN!
Katso lisää >

Osakkeita myynnissä

Osakkeita myynnissä

HANKI GOLF-OSAKE JA OTA TÄYSI HYÖTY OMISTAMISEN EDUISTA!
Katso lisää >

Yhteistyössä